2777
2789
عنوان

تمدید طلسم

559 بازدید | 50 پست

واقعا دیگه کم اوردم چندین بار طی این ده سال برام پیش اومده و زندگیمو داغون کرده هی میخوام بی تفاوت باشم و اهمیت ندم ولی عمرم گذشت و خوشی ندیدم همش اتفاقات عجیب حتی نمیدونم کجا برم باطلش کنن به این شیطانی ها اعتقاد و اعتماد ندارم همش خوابای جنسی .تلاش های بی حاصل اضطراب و ترس شدید فشار روحی تنها موندن دیگه نمیدونم چیکار کنم

خدا لعنتشون کنه منو شکهرم ۱ هفته جنگو دعوا داشتیم دیروز تو محل کارش طلسم پیدا کردیم😑نمیدونم کدوم احمقی برای مرد زن دار دعای مهرو محبت زده بود.😆بدبختا

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️

خدا لعنتشون کنه منو شکهرم ۱ هفته جنگو دعوا داشتیم دیروز تو محل کارش طلسم پیدا کردیم😑نمیدونم کدوم اح ...

خاک عالم توسرش

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنتشون کنه منو شکهرم ۱ هفته جنگو دعوا داشتیم دیروز تو محل کارش طلسم پیدا کردیم😑نمیدونم کدوم اح ...

من هییییچی از زندگی نفهمیدم همش مریض و درگیر بودم نمیدونم خدا کی جواب عمر تلف شده ما رو میده

من هییییچی از زندگی نفهمیدم همش مریض و درگیر بودم نمیدونم خدا کی جواب عمر تلف شده ما رو میده

ینی هربار باطل کردی باز گرفتن

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

مام هردومریض، ،ورشکسته، شدیم،،بگم زیاده

اصن حال روزم بده عیدواینام معنی نداره

قرص خاب اعصاب،،،،،بازارنشدن بدون دلیل پزشکی

و و

منم کم آوردم خیلی وقته

برباعثش لعنت برحسودلعنت

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

چند بار شدید مریض شدم بعد خوب شدم تقریبا ولی اثرش هست همیشه بیحالم اصلا نمیدونم کجا برم برا باطل کرد ...

مبدونی تمدید می‌کنند چون وقتی باطل شه اثرات طلسم برمیگرده سمت خودشون 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

ببین ۱ هفته زندگیم جهنم بود.این مرد الکی بهم حمله میکرد و فوحش میداد هر شب راس ساعت ۱۲ این حال میشد.یه سیدی میشناسم بهش اعتماد دارم زنگ زدم گفت براتون دعا زدن.ب شوهرم گفتم مسخرم کرد.شب صدقه دادم تو دلم گفتم خدایا هرجی هست نمایان بشه،صبش ک میره سرکار پاش میخوره ب میزش جا ب جا میشه ۲ تا قلوه سنگ سیمانی از زیرش قل میخوره میاد بیرون میاد بندازتشون بیرون ک یکیش میشکنه از وسطش اهن ربا و کلی چیز میز میاد بیرون😑

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️

مام هردومریض، ،ورشکسته، شدیم،،بگم زیادهاصن حال روزم بده عیدواینام معنی ندارهقرص خاب اعصاب،،،،،بازارن ...

اصلا خیلی عجیبه من کلا با کی کاریی ندارم و معاشرت انچناانی هم ندارم  یه روز بدون آشوب شده برای ارزو 

اصلا خیلی عجیبه من کلا با کی کاریی ندارم و معاشرت انچناانی هم ندارم یه روز بدون آشوب شده برای ارزو

اآره ماهم

میفهممت،،،نمیدونم کجابرم چکارکنم

زندگیمون عادی نیست

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ببین ۱ هفته زندگیم جهنم بود.این مرد الکی بهم حمله میکرد و فوحش میداد هر شب راس ساعت ۱۲ این حال میشد. ...

وااای باز خدا رو شکر پیداش کردی راحتتر باطل میشه     اصلا معلوم نیست به مجرد مینویسن برا متاهل مینویسن این همه شیطان صفت معلوم نیست کین

باید چها قل را زیاد بخوانی و همچنین حرز ابو دجانه و دعای دفع شر چن و انس

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21