2777
2789
عنوان

تمدید طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 50 پست
وااای باز خدا رو شکر پیداش کردی راحتتر باطل میشه اصلا معلوم نیست به مجرد مینویسن برا متاهل مینوی ...

هرکیه خاک ۷ اسمونو ۷ زمین تو سرش🤣🤣😆😆

بدبخت میخواد مردی ک ۵ سال خودشو جر داده تا منو بگیره رو از راه ب در کنه.این ادم بی من میمیره

جالب اینجاس از شوهرم پرسیدم اصلا حس عاطفی. یا دلتنگی نسبت ب کسی داشتی؟میگه فقط ب قسط زمین فک میکردم🤣🤭

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااای باز خدا رو شکر پیداش کردی راحتتر باطل میشه اصلا معلوم نیست به مجرد مینویسن برا متاهل مینوی ...

دعای حرز امام جوادبگیر 

من کارتم باشوهرم یکیه نمیتونم خرج کنم اصن این چیزا اعتقاد نداره

دعاواینا پیج اینستا هست من،نمیتونم متاسفانه

فا، ل یاسرکتاب گرفتی؟؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

هرکیه خاک ۷ اسمونو ۷ زمین تو سرش🤣🤣😆😆بدبخت میخواد مردی ک ۵ سال خودشو جر داده تا منو بگیره رو از ر ...

خدا لعنتشون کنه ان شالله    اون دیگه چقدر بد بخت بوده  چشم به مال کسی دیگه داره

دعای حرز امام جوادبگیر من کارتم باشوهرم یکیه نمیتونم خرج کنم اصن این چیزا اعتقاد ندارهدعاواینا پیج ا ...

میدونی انگار یه حسی نمیذاره مثلا وسواس گرفتم حرز اما جواد توش طلسم نوشته پس واقعی نیست میدونی میرم سمت این چیزا شک و ترس میفته به جونم

حتی این مدت نمیتونستم نماز بخونم حرز میگن همینجوری بگیری بدتر میشه نمیدونم

ان چیزی بود که بنده میدونستم 

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

خدا لعنتشون کنه ان شالله اون دیگه چقدر بد بخت بوده چشم به مال کسی دیگه داره

اینا،هر زه ان

بلانسبت

وزیادن متاسفانه،،،تاپیکای زیاده زده میشه راجب اینا

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

میدونی انگار یه حسی نمیذاره مثلا وسواس گرفتم حرز اما جواد توش طلسم نوشته پس واقعی نیست میدونی میرم س ...

کی گفت تو حرز،،طلسم؟؟؟؟

میدونی انگار یه حسی نمیذاره مثلا وسواس گرفتم حرز اما جواد توش طلسم نوشته پس واقعی نیست میدونی میرم س ...

من یکیو میشناسم نیاز داشتی شمارشو بهت میدم بگی من معرفیت کردم جوابتو میده‌.حصار ببندی دیگه دعا نمیزنن برات.من دلتی حصار بستم نمیتونن دعام کنن میرن سراغ شوهرم

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️

من یکیو میشناسم نیاز داشتی شمارشو بهت میدم بگی من معرفیت کردم جوابتو میده‌.حصار ببندی دیگه دعا نمیزن ...

شوهرتم نجات بده

چقد شد هزینش؟

بزنی نت میاره یه قسمتش طلسم طوره شایدم من وسواس گرفتم

شنیدم نمیزاره طلسم روت اثرکنه، دفع چشم زخمه

اگرباشه باطل میکنه