2777
2789
نمیخره با سیاست میرم جلو همونموقع قبول میکنه بعد ک خرازپل گذشت میزنه زیر حرفش حالم ازش بهم میخوره یه ...

چون مامانت داده زورش میاد بزن به درسلیطه بازی بزن راهی نیس دیگه

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

خوش به حالتون ما قدیم همژنجوری بودیم چقدر عیدها خوش میگذشت همش رفت و آمد بود امسال عید از الان دلم گ ...

منم قبل عروسیم با کلی ذوق میرفتم مهمونی اونم یه جا نه حساب کن نمیرسیدیم تو عید بعد ۱۳ هم میرفتیم با یه آدمی ازدواج کردم ک رابطمو با همه قطع کرده هیچکس خونم نمیاد از بس اخم کرده بهشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا مهمونای من برا شما 😄 اصلا از عید دیدنی خوشم نمیاد 😫.عیدا دلم میخواد فقط سفر بریم . خیلی سفر ت ...

شما هم اگه کسی نمیومد خونتون همین طوری میگفتی 

ولی چون از بس مهمون میاد دلزده شدی 😅😅

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

منم قبل عروسیم با کلی ذوق میرفتم مهمونی اونم یه جا نه حساب کن نمیرسیدیم تو عید بعد ۱۳ هم میرفتیم با ...

خسیسه همسرت 

بیا مهمونای من برا شما 😄 اصلا از عید دیدنی خوشم نمیاد 😫.عیدا دلم میخواد فقط سفر بریم . خیلی سفر ت ...

برعکس من هستی اصلا سفر تو عید رو دوست ندارم همه جا شلوغه اصلا نمیشه تفریح کرد 

کل سال میرم سفر 

اما عاشق دید و بازدید عید هستم قبلا فامیلمون بزرگ بود همه رفت و آمد داشتیم خوش میگذشت 

الان دیگه از هر خانوادخ هم چند نفر مهاجرت کردن هم فوت کردن دیگه هیچکس دل و دماغ نداره انگار قاطی کردن سعنی این چند سال اخیر چند تا فوت جوون داشتیم تو فامیل مسن ها همه از دست و پا افتادن جوون‌ها هم بیشتر مهاجرت کردن 

دیگه عید کسی نمیره جایی 

وگرنه بهترین پذیرایی رو هم میکنم

چون مامانت داده زورش میاد بزن به درسلیطه بازی بزن راهی نیس دیگه

عزیزم اون سلیطه تر ازمنه دیگه یکم ک میام دادبزنم دخترم میترسه میگه دعوا نکنید من هیچی نمیخوام ۶سالشه الان ک مینوسیم بخدا اشک تو چشمم پر شده 

برعکس من هستی اصلا سفر تو عید رو دوست ندارم همه جا شلوغه اصلا نمیشه تفریح کرد کل سال میرم سفر اما عا ...

آخییی عزیزم  خدا به خانواده هاشون صبر بده .

یادمه خودت هم رفته بودی. برگشتی ؟

خدایا شکرت❤
برا خودش نه ولی واسه من و بچه اره حسرت همه چی بدلم گزاشته همش بطلاق فکر میکنم ولی بچه دارم میگم ایند ...

باید نفقه بده وظیفه شه میتونی شکایت کنی ازش

نمیتونی کار کنی خودت ؟

کار میکردم خیاطی میکردم دیسک کمرو گردن گرفتم دکتر ممنوعم کرد کارتو خونه هم میاوردم انقدر کم میدادن و با کلی التماس میدادن ک نشد برم میگم بچم رفت مدرسه برم در مغازه ولی کوتا ۲سال دیگه

وظیفه شوهرش پرداخت نفقه اس نمیخام اینجوری با این دید باشه ولی ببین وقتی رابطه داره و همسرش تمکین میک ...

عزیزم حرفت درسته ولی وقتی نمیده چکار کنم نه دعوا نه قهر هیچی تاثیر نداره تو اینهمه سال خودم کار کردم خودم خریدم دکترمو دادم دیگه الانم دکتر ممنوعم کرده وگرنه التماس واسه نیم کیلو پسته یا بادوم نمیکردم قبلا کار میکردم خودم میخریدم با دخترم میخوردیم