2777
2789
عزیزم حرفت درسته ولی وقتی نمیده چکار کنم نه دعوا نه قهر هیچی تاثیر نداره تو اینهمه سال خودم کار کردم ...

گریه و التماس رو بذار کنار برو شکایت کن ازش 

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریه و التماس رو بذار کنار برو شکایت کن ازش

ابروم میره میرن میگن بخاطر شکمش رفت شکایت کرد نمیدونن ک نمیده میگن شوهرش وضعش خوبه خونه داده اجاره یعنی اجیل نمیخره بخدا میخره میبره کار مردم دستش میبینن فکر میکنن برا خونس نمیدونی چقدر سیاست دارن 

۳ونیم میزد ب کارتم واسه مرغ و گوشت و میوه وتخم مرغ و ماست و تازه بعدشم میگفت برام اینترنت بخر بفرست دیروز یکم بحثمون شده میگه میرم میگم اینارو میدم واسش فهمیدم چه نقشه ای داشته

خوش به حالتون ما قدیم همژنجوری بودیم چقدر عیدها خوش میگذشت همش رفت و آمد بود امسال عید از الان دلم گ ...

ممنونم عزیزم

امیدوارم همیشه خوشحال باشی

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
هرچی داشته باشیم واسه مهمونه+روی گشادهبادعای خیراونا خداوند روزی ماروهم میده

ما حدودا چند سال پیش هرچی داشتیم با روی باز از مهمونا پذیرایی میکردیم از گوشت مرغ تا جون آدمیزاد ولی الان ک مشکلاتی برامون پیش اومده یک زنگ نزدن ببینن ما مردیم یا زنده

ن فامیل نه دوست نه آشنا هیچکس بدرد نمیخوره فقط برای روزای خوشن

البته هستن بعضیا ولی اکثرا برای روزای خوشن

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺