ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
نیم کیلو آجیل برای تمام دید و بازدید های عیدتون کافیه؟
کلا یه روز دید و بازدیده و کلا هم یه ساعت ...مثلاً فکر کن بیست نفر هستن همشون با هم میان دیگه روزای بعدش مهمون نداریم باز ما به همراه اونا روز بعد میریم خونه نفر بعدی ....
یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
نمیریم مهمونی ن میان ماه رمضونه 🫤اطرافیان تمام روزه میگیرن
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
منکه خریدم کیلو۴۵۰یعنی پرمغزبودتعجب کردم طعم ومزه اش هم تازه بودمیخوام یه کیلودیگه هم بخرم باتخمه هندونه قاطی کنم برامهمون 😄شیرینی هم مادرشوهرم هرسال یه ۵کیلویی میفرسته فقط میوه وشکلات که همون روزقبل اومدن مهمون میخریم که تازه باشه
یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩