2777
2789
عنوان

راز لاغریم هرکس مایله بخونه

120 بازدید | 5 پست

خانما شاید وزن کمی باشه ولی من تقریبا ۲۰روز خداروشکر۳کیلو کاهش وزن داشتم  گفتم رژیمم رو بهتون بگم شاید بدرد کسی بخوره دعام کنه. اول اینکه من رژیم فستینگ گرفتم البته درحد ۱۲تا۱۴ساعت گشنگی. بخودم میدم ک ویتامین سی و آب زیاد و دانه چیا یا قهوه رو میخورم . اون مابقی ساعتی ک آزادم اول ی تخم مرغ آبپز یا دوتا با یه گوجه میخورم بعد از نیم ساعت ی سیب زمینی آبپز  و خرما . رف تاشام شام هم قبل از ساعت هشت میخورم . صب ک پامیشم یکساعت توخونع ورزش و پیاده روی دارم س روز در هفته بدنسازی رفتم . ک حین لاغری شل نشم . شام رو هرچیییی باشه میخورم ولی کالری شماری رو هم میکنم در روز کلاااا ۲۰۰۰مجازم ب کالری ولی من۱۳۰۰تامبخورم. ک همش پروتیین و ویتامین هست سیب زمینی تخم مرغ آبپز. خرما.    ی وعده هایم ب خودم شوک میدم و مثلا هفته ای یدونه شیرینی میخورم یا برنج و ماکارانی ینی حذف نشدن فقط کمترشدن اگ این روش روبرین تویک ماه احتمالا شمام۵کیلو رو کم کنین بجنگین برای سلامتیمون تروخدا توخونع هم شده ورزش کنین  پیر ک شدیم فقط عضله هامونه ک ب. دادمون میرسع ن بچه ن شوهر  هیچکس الویتش ما نیستیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداتشم خیلی ذوقیدم بخدااا

عزیزمی 💞 والا منم ذوق زده میشم ک زنامون دارن به خودشون میان و برای خودشون سوای کارهایی ک روی دوششون هست تایم میذارن و به فکر ارتقا خودشون حالا در هر مقطعی از زندگیشون هستن و دنبال این نیستن ک هیچ مرد یا ادمی از بیرون بخواد بهشون اعتبار بده ماشالا به ارادت ادامه بده دختر 🙌🏻👏🏻

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️