2777
2789

سلام خانما من 6 ماهه اقدام به بارداری ام هرماه دارو مصرف میکنم شوهرم هم مشکل نداره ولی باردار نمیشم. این ماه تصمیم گرفتم برم عکس رنگی خیلی ترس داشتم ولی اونی که تصورش میکردم نبود. دردش فقط مثل درد پریودی بود اول رفتم داروهاشو گرفتم و یه قرص مسکن داد بهم بعد با گیره پلاستیکی که تو معاینه ها هم استفاده میکنن دهانه رحمم باز کرد و یه سوند برد داخل رحمم وقتی مایع حاجب اگه اسمشو اشتباه نگفته باشم ریخت داخل یه درد خیلی کم احساس کردم فقط اون درد من کشیدم بعد از اون چند مرحله عکس می‌گرفت بعد دوباره از اون مایع می‌ریخت که اگه چسبندگی داره رفع بشه کلا 20 دقیقه بیشتر طول نکشید خیلی راحت بودو بعد از عکس آخری گفت هردو لوله الان باز هستن دیگه نمیدونم قبلش بسته بودن یا باز بودن  اگه رفتید حتما با خودتون پد بهداشتی ببرید من دوسه ساعت اول لکه بینی داشتم و یکبار هم استفراغ کردم و بعد هم که رفتید خونه حتما استراحت کنید چون تا چند ساعت یه درد پریودی خیلی کم دارید که مثل دل پیچه میمونه انگار شکم سفت شده واز فردا دیگه هیچ اثری از درد نمیمونه  آبمیوه هم با خودتون ببرید که قندتون نیافته هزینش هم با بیمه دانا شد 50 تومن 270 هم داروهاش شد اگه آزاد برید 1200 فکر کنم هزینه عکس میشه 650 هم دارو هاش میشه من سنوگرافی بامداد دکتر سیروس در اصفهان رفتم یه خانم خیلی مهربون و با تجربه بود و همش حواسش بهم بود که یه وقت درد نکشم. اگه سوالی دارید در خدمتم 

یکی از دوستام همه این مراحل رو طی کرد آخرش متوجه شدن همسرشون واریکوسل داشتن که با جراحی ساده رفع شد

شوهر من مشکلی نداره هم معاینه شده هم سنو داده هم آزمایش خودم تنبلی تخمدان خیلی کم دارم همه چیزم خوبه حتی سر موقع پریود میشم ذخیره تخمدانم خیلی خوبه دیگه فقط مونده بود عکس رنگی بدم که اونم آخر سر گفت لوله ها باز شدن دیگه نمیدونم بسته بودن یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من مشکلی نداره هم معاینه شده هم سنو داده هم آزمایش خودم تنبلی تخمدان خیلی کم دارم همه چیزم خوبه ...

پس نگران نباش چون فعالیت ها کم شدن و غذاها هورمونی میگن تا یکی دوسال اقدام مشکلی نیست...اگه میتونی باشگاه برو