2777
2789

تقریباً کمتر از 2 ماه میشه گذاشتم فریزر 

چون تهوع شدید داشتم بهمن ماه خریده بودم می‌خوردم 

بنظرتون خراب می‌کنه ادمو خودم بودم می‌خوردم ولی بخاطر بچه میترسم ؟

اره 

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاقا چطور میتونید تایم طولانی مواد غذایی رو تو یخچال نگه داری و نخورید من مصرفم روزانه ست میخرم‌تا شب تموم‌میشه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

عاقا چطور میتونید تایم طولانی مواد غذایی رو تو یخچال نگه داری و نخورید من مصرفم روزانه ست میخرم‌تا ش ...

ی لیتر بستنی وانیلی رو انقد نخوردم فاسد شد ، ۶ ماه موند تو یخچال😂

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

عاقا چطور میتونید تایم طولانی مواد غذایی رو تو یخچال نگه داری و نخورید من مصرفم روزانه ست میخرم‌تا ش ...

والا من باردارم چون ویار شدید داشتم و نمی‌تونستم چیزی بخورم گرفتیم بعدشم کلا زده شدم نخوردم تا الان دیدم مونده فریزر

ی لیتر بستنی وانیلی رو انقد نخوردم فاسد شد ، ۶ ماه موند تو یخچال😂

پس چرا میخرید😭

من بودم میگرفتم دستم‌میرفتم خونه اجیم سه سوت تموم‌میشد

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بستنی محلی‌ها مواد نگهدارنده نداره نمیدونم میشه خوردش بعد دوماه یا نه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
پس چرا میخرید😭من بودم میگرفتم دستم‌میرفتم خونه اجیم سه سوت تموم‌میشد

خریدم باهاش دسر درست کنم خودم نمیتونستم زیاد بخورم از شانس بدم مریض شدم و خورد ب سردی هوا دیگه موند تو یخچال