2821
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 30 پست
خب دخترش بره خونه پیش مادرش، تا پسرش بره توش زندگی کنه..مادرش دراومد یروز گفت دخترم پیش خودتون باشه ...

نمیخوان بری تواون خونه .الان پشیمون شدن .میخوان بااین حرفامنصرفت کنن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
😕ای بابا

آرهه مادرش داره اینجوری سرمون میاره..شوهرم خیلی ناراحته ازاین بابت..اصلا نمی‌دونم باید چی بشه..سال یه سال هم هزئنها داره می‌ره بالاتر...

بنظرت پیشنهاد بدم به شوهرم که هرچی طلا و اینا داریم بفروشیم خونه بگیریم بعد از صفر شروع کنیم برای جمع آوری هزینه عروسی؟؟؟

البته که خیلی هم نمیشن طلاهام🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دخترش بره خونه پیش مادرش، تا پسرش بره توش زندگی کنه..مادرش دراومد یروز گفت دخترم پیش خودتون باشه ...

خونه رو نمیشه شوهرت سهمشو بفروشه با پولش ی خونه کوچیک تر بگیرید؟

آرهه مادرش داره اینجوری سرمون میاره..شوهرم خیلی ناراحته ازاین بابت..اصلا نمی‌دونم باید چی بشه..سال ی ...

آره اینطوری بهتره .اگه بشه که خوبه .عروسی روبعدترهم میشه گرفت 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

خدا همه‌ی عروسا رو از دست مادر شوهرای دختر دوست نجات بده

آخه این چه منطقیه دختر مجرد تنها تو یه خونه بعد پسر بیچاره بره خونه کرایه کنه

اینطور که متوجه شدم دوتا خونه دارن خب این خونه برای همیر شما باشه خونه‌ای هم که مادرشون زندگی میکنه برا مادر و دختر 

آخه شده هرکدوم تنها زندگی کنن بعد شما انقدر اذیت بشین 

بعضیا چقدر بی انصافن

خدا همه‌ی عروسا رو از دست مادر شوهرای دختر دوست نجات بدهآخه این چه منطقیه دختر مجرد تنها تو یه خونه ...

اول من تشکر کنم بابت درکت پروانه جون....خیلی واقعا بی انصافیه....بنده خدا شوهرم دلش گرم خونه بوده که اقدام به ازدواج کرده...وگرنه آدم دلش نمیخاد وقتی هیچی نداشته باشه بره خواستگاری و اینجوری آواره بشه....ازاونورم اصرار داره مادرشوهرم که زودتر عروسی کنید و فلان...ازاینورم خونه رو میگه نمیدم...نمیدونم اصلا گیر افتادیم

خدا همه‌ی عروسا رو از دست مادر شوهرای دختر دوست نجات بدهآخه این چه منطقیه دختر مجرد تنها تو یه خونه ...

هزینه عروسی یطرف...(منم تک دخترمو اصلا خونوادم راضی نمیشن که بریم ماه عسل...)...خرید سرویس چوب یطرف...بدهکاری و قسطامون از طرف دیگه...منم که شاغل نیستم😔

خیلی سختمون میشه واقعا بخایم اجاره رهن کنیم

اول من تشکر کنم بابت درکت پروانه جون....خیلی واقعا بی انصافیه....بنده خدا شوهرم دلش گرم خونه بوده که ...

❤️

به نظرم بازم همسرتون با مادرش صحبت کنه 

نهایتا پدرتون به مادرش بگه به ما گفتین پسر خونه داره الان هنوز نرفته سر زندگی طلا ها رو بفروشید که نمیشه 

اخلاق خواهر شوهر تون چطوره؟ همسرتون به خودش بگه شاید درک کرد

انشالله زودتر حل بشه برید سر خونه زندگیتون❤️

تو این اوضاع فقط خانواده ها باید دست بچه ها رو بگیرن 

حالا یکیم شرایطش فراهمه نمیگیره😔

پدر همسرم فوت کردن، سهم شوهرم و دخترش

شوهرت بايد باهاشون صحبت كنه يا خونه رو بفروشين يا كسى كه نشسته به اندازه سهم اون يكى بهش اجازه و پول رهن بده يا مثلا دو سال شما يك سال خواهرش بشينه 

از همين اول تعيبن تكليف كنيد 

❤️به نظرم بازم همسرتون با مادرش صحبت کنه نهایتا پدرتون به مادرش بگه به ما گفتین پسر خونه داره الان ه ...

اخلاق خواهرش؟ جوریه ک وقتی میریم با شوهرم پیشش سلام می‌کنه و می‌ره تو اتاق درنمیاددیگه...دیگه ادامه ندم بهتره نه؟😄

2790
2823
2791
2779
2792