2821
2789
عنوان

عروسی

218 بازدید | 30 پست

مادرشوهرم خونه بهمون نمی‌ده میگه دخترمو بیرون نمیکنم از خونه(دخترش تنها زندگی می‌کنه و تو خونه ای که سهم داره نشسته و شاغل هم نیست حتی، بیکاره هس)🙂

در نظر داشتیم شهریور عروسی بگیریم ولی بااین اتفاقی که افتاده نمیشه، شوهرمم هررزو بحث داره با مادرش...اصلا نمی‌دونیم چیکار کنیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وام ازدواج هارو میذاشتید روهم خونه میگرفتید

با وام ازدواج میشه خونه گرفت اخه؟ با کلش وسیله گرفتیم دوتامون...تازه سرویس تختخواب و ...مونده، گفتیم چند ماه قبل از عروسی اینارو بگیریم...هزینه عروسی هم ۵۰۰ هولوهوش باعامون آب میخوره

عروسی رو نگیرید و همون پول رو برای خونه بذارید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بنظرم اگه خونه واسه خودشونه توقع نداشته باشید .چشمتون به اون خونه نباشه .بریددنبال خونه متناسب بابودجتون 

وقتی راضی نباشن که نمیشه به زوررفت توی اون خونه .بعداهم زندگیوبهتون زهرمیکنن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بنظرم اگه خونه واسه خودشونه توقع نداشته باشید .چشمتون به اون خونه نباشه .بریددنبال خونه متناسب بابود ...

خونه سهم شوهرمه و دختر مجردیش که الان داره توش زندگی می‌کنه...

خونه سهم شوهرمه و دختر مجردیش که الان داره توش زندگی می‌کنه...

تقسیم شده؟ اگه تقسیم شده حق باشماست .اگه هم نه که تازمان زنده بودن مادرشوهراختیارباایشونه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بنظرم اگه خونه واسه خودشونه توقع نداشته باشید .چشمتون به اون خونه نباشه .بریددنبال خونه متناسب بابود ...

من حتی همه وسایلایی هم که خریدم گذاشتم توی خونه ای که حالا قرار شده بریم....روز اول مادرش دراومد گفت خونه داره پسرم...حالا...

من حتی همه وسایلایی هم که خریدم گذاشتم توی خونه ای که حالا قرار شده بریم....روز اول مادرش دراومد گفت ...

😕ای بابا 

تقسیم شده؟ اگه تقسیم شده حق باشماست .اگه هم نه که تازمان زنده بودن مادرشوهراختیارباایشونه

خب دخترش بره خونه پیش مادرش، تا پسرش بره توش زندگی کنه..مادرش دراومد یروز گفت دخترم پیش خودتون باشه برائ زندگی😐 اقد بهمون برخورد...من که داشتم میپوکیدم حقیقت

با وام ازدواج میشه خونه گرفت اخه؟ با کلش وسیله گرفتیم دوتامون...تازه سرویس تختخواب و ...مونده، گفتیم ...

منو همسرم وام ازدواج هامون رو گذاشتیم رو هم طلاهامو فروختم خونه رو دادیم رهن کامل یه خونه ۵۰ متری خریدیم این از این 

۹ ماهه عقدیم ۴ ماهه خونه رو خریدیم 

وسیله هارم قراره همسرم کار کنه تیکه تیکه بخریم

در ضمن با ۵۰۰,۶۰۰ میلیون میشه خونه اجاره کرد یا رهن کرد 

2790
2823
2791
2779
2792