2777
2789
عنوان

شوهر شما اهل سورپرایز کردن هست

58 بازدید | 5 پست

دوران نامزدی گاهی اوقات برا ولن و تولدم سورپرایزم می کرد اما بعد از ازدواج انگیزش چیزای دیگس، منو اصلا یادش نیست روز زن اصلا یادش نبود حتی بهم تبریک بگه اما در عوض برای تولد یکی دیگه از یماه قبل منو کلافه کرده بود از بس می گفت تولدشه خیلی ناراحت شدم اما بروز ندادم، اما خودم برا همه مناسبتا سورپرایز می کنم چون خودم از خوشحال کردن آدما لذت میبرم و بنظرم این مناسبتا در طول سال خیلی نیست اما به زندگی هیجان میده و لحظات قشنگی رو در ذهن آدم ثبت می کنه، غرورم هم اجازه نمیده بهش بگم منم از این غافلگیری های یهویی دلم میخاد اما بیشتر از این ناراحتم که من اصلا براش مهم نیستم در عوض افکارش جای دیگه متمرکز ه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست ندارم بیشتر از یکبار بهش بگم قبلا یبار بهش گفتم ایطوری سبک میشم دم به دقیقه بگم

اوایل ازدواج همینه حالا این نه هر مسئله ی دیگه ای انقد باید راجع به همه چی صحبت کرد که کم کم اخلاق همدیگه دستتون بیاد بعدش رو روال میفته

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40