2777
2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 75 پست
وای حالا تو لباس😔من وسواسم رو همه چیه روزی 5 بار گردگیری و جارو کشیدن و ردزه 3 بار سرویس بهداشتی دی ...

نه.وسواس من بیشتر رو خودمه

سوگیلیم عشق الماسا وارلیق بوتون افسانه دیر, عشقدن محروم الان اینسانلیغا بیگاندیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دستم هر جا بخوره باید با مایع بشورم تو خونه ها , اگرم بیرون برم که اومدنی همه لباسامو می شورم احس ...

من دیگه هر بار نمیشورم اینجوری خیلی بده خودتو کنترل کن

داغون میشی زود پیر میشی 

مامان من بس که شسته داغونه الان اینجوری خوبه ؟؟؟

خیلی بده سعی کن ترکش کنی ادمای وسواسی فشار قبرشون شدیده اگه تنهایی نمی تونی از روان پزشک کمک بگیر

خیلی سعی کردم ولی نمی تونم 

سوگیلیم عشق الماسا وارلیق بوتون افسانه دیر, عشقدن محروم الان اینسانلیغا بیگاندیر
من دیگه هر بار نمیشورم اینجوری خیلی بده خودتو کنترل کن داغون میشی زود پیر میشی  مامان من بس ک ...

خودمم می دونم که لباسام تمیزه ولی همش فکرم داغونه.که شاید تمیز نباشه بعد پا میشم می شورم

چیکار می کنید به منم بگید خیلی خستم

با خودت بگو همه که هر بار لباسشونو نمیشورن پس اونا عادی هستن منم که مشکل دارم باید خودمو اصلاح کنم 

کم کم درست میشی 

من خیلی خیلی تمیزم حتی یه کم وسواس

ولی هر بار نمیشورم

لباس بیرون رو.آویزان کن نمیزاری کنار لباس خونگیت که هر بار بشوری 

خودمم می دونم که لباسام تمیزه ولی همش فکرم داغونه.که شاید تمیز نباشه بعد پا میشم می شورم

نکن بخدا این کارو 

تازه من دستام استخوانی و ظریفه بس که شستم تیره شده بیشتر تو چشمه

جدی بعدا مردم نمی گن چه تمیزی مسخرت میکنن که داغون شدی 

همه که جنبه ندارن فقط منتظرن مسخره کنن

با خودت بگو همه که هر بار لباسشونو نمیشورن پس اونا عادی هستن منم که مشکل دارم باید خودمو اصلاح کنم&n ...

ممنون عزیزم , آره لباسای بیرون که جاشون جداس 

نکن بخدا این کارو  تازه من دستام استخوانی و ظریفه بس که شستم تیره شده بیشتر تو چشمه جدی بعدا ...

منم شوهرم میگه دستات مثل پیرزناس ,قیلا ذستام انقد قشنگ بود الان نه

من انقدر تمیزم که نامزدم میگه هنوز کسی مثل تو ندیدم 

همه میگن در واقع.

ولی لباس بیرون رو تا بو عرق نده یا کثیف نباشه الکی نمیشورم

لباس خونه رو هم دوش میگیرم میشورم

خواهرانه گفتم جلو خودتو بگیر 

یه بار که خواستی بشوری به حرفم فکر کن نشور 

کم کم درستش کن 

من انقدر تمیزم که نامزدم میگه هنوز کسی مثل تو ندیدم  همه میگن در واقع. ولی لباس بیرون رو تا ب ...

منون عزیزم حرفات خیلی آرومم کرد حتما عزیزم به حرفات عمل می کنم