garga مدیر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 395 عنوان وسواس | مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 75 پست بچه ها لطفا کمکم کنید این وسواس شستشو بیچارم کرده سوگیلیم عشق الماسا وارلیق بوتون افسانه دیر, عشقدن محروم الان اینسانلیغا بیگاندیر 1396/10/25 | 21:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryam6363 عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 2564 خیلی بده سعی کن ترکش کنی ادمای وسواسی فشار قبرشون شدیده اگه تنهایی نمی تونی از روان پزشک کمک بگیر
garga مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 395 وای حالا تو لباس😔من وسواسم رو همه چیه روزی 5 بار گردگیری و جارو کشیدن و ردزه 3 بار سرویس بهداشتی دی ... نه.وسواس من بیشتر رو خودمه سوگیلیم عشق الماسا وارلیق بوتون افسانه دیر, عشقدن محروم الان اینسانلیغا بیگاندیر
نازگل7772 عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2388 من دستم هر جا بخوره باید با مایع بشورم تو خونه ها , اگرم بیرون برم که اومدنی همه لباسامو می شورم احس ... من دیگه هر بار نمیشورم اینجوری خیلی بده خودتو کنترل کنداغون میشی زود پیر میشی مامان من بس که شسته داغونه الان اینجوری خوبه ؟؟؟
hana20172016 عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 185 خیلی بده سعی کن ترکش کنی ادمای وسواسی فشار قبرشون شدیده اگه تنهایی نمی تونی از روان پزشک کمک بگیر از کجا میدونید فشار قبرشون شدیده؟
garga مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 395 خیلی بده سعی کن ترکش کنی ادمای وسواسی فشار قبرشون شدیده اگه تنهایی نمی تونی از روان پزشک کمک بگیر خیلی سعی کردم ولی نمی تونم سوگیلیم عشق الماسا وارلیق بوتون افسانه دیر, عشقدن محروم الان اینسانلیغا بیگاندیر
shiriin_banoo عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 8309 منم وسواس دارم ولی این مدلی نیست.باید برید پیش روانشناس،خودشون کم کم درمانتون میکنن،درمان قطعیش همونه
garga مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 395 من دیگه هر بار نمیشورم اینجوری خیلی بده خودتو کنترل کن داغون میشی زود پیر میشی مامان من بس ک ... خودمم می دونم که لباسام تمیزه ولی همش فکرم داغونه.که شاید تمیز نباشه بعد پا میشم می شورم سوگیلیم عشق الماسا وارلیق بوتون افسانه دیر, عشقدن محروم الان اینسانلیغا بیگاندیر
نازگل7772 عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2388 چیکار می کنید به منم بگید خیلی خستم با خودت بگو همه که هر بار لباسشونو نمیشورن پس اونا عادی هستن منم که مشکل دارم باید خودمو اصلاح کنم کم کم درست میشی من خیلی خیلی تمیزم حتی یه کم وسواسولی هر بار نمیشورملباس بیرون رو.آویزان کن نمیزاری کنار لباس خونگیت که هر بار بشوری
نازگل7772 عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2388 خودمم می دونم که لباسام تمیزه ولی همش فکرم داغونه.که شاید تمیز نباشه بعد پا میشم می شورم نکن بخدا این کارو تازه من دستام استخوانی و ظریفه بس که شستم تیره شده بیشتر تو چشمهجدی بعدا مردم نمی گن چه تمیزی مسخرت میکنن که داغون شدی همه که جنبه ندارن فقط منتظرن مسخره کنن
garga مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 395 با خودت بگو همه که هر بار لباسشونو نمیشورن پس اونا عادی هستن منم که مشکل دارم باید خودمو اصلاح کنم&n ... ممنون عزیزم , آره لباسای بیرون که جاشون جداس سوگیلیم عشق الماسا وارلیق بوتون افسانه دیر, عشقدن محروم الان اینسانلیغا بیگاندیر
garga مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 395 نکن بخدا این کارو تازه من دستام استخوانی و ظریفه بس که شستم تیره شده بیشتر تو چشمه جدی بعدا ... منم شوهرم میگه دستات مثل پیرزناس ,قیلا ذستام انقد قشنگ بود الان نه سوگیلیم عشق الماسا وارلیق بوتون افسانه دیر, عشقدن محروم الان اینسانلیغا بیگاندیر
نازگل7772 عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2388 من انقدر تمیزم که نامزدم میگه هنوز کسی مثل تو ندیدم همه میگن در واقع.ولی لباس بیرون رو تا بو عرق نده یا کثیف نباشه الکی نمیشورملباس خونه رو هم دوش میگیرم میشورمخواهرانه گفتم جلو خودتو بگیر یه بار که خواستی بشوری به حرفم فکر کن نشور کم کم درستش کن
garga مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 395 امیدوارم همه خوب بشن منم همینطور سوگیلیم عشق الماسا وارلیق بوتون افسانه دیر, عشقدن محروم الان اینسانلیغا بیگاندیر
garga مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 395 من انقدر تمیزم که نامزدم میگه هنوز کسی مثل تو ندیدم همه میگن در واقع. ولی لباس بیرون رو تا ب ... منون عزیزم حرفات خیلی آرومم کرد حتما عزیزم به حرفات عمل می کنم سوگیلیم عشق الماسا وارلیق بوتون افسانه دیر, عشقدن محروم الان اینسانلیغا بیگاندیر
maryam6363 عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 2564 از کجا میدونید فشار قبرشون شدیده؟ با اولیای خدا و بزرگانی برخورد داشتم شنیدم البت منظورم منبر روها نیس کسانین ک بعضی اسرار خلقت دستشونه پذیرفتنش واسه همه شاید سخت باشه