2777
2789

من هیچ وقت دم عید خرید نمیکنم

همیشه دی و بهمن

دم عید فقط میرم خیابون دست فروشا رو میبینم لذت میبرم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من هیچ وقت دم عید خرید نمیکنمهمیشه دی و بهمندم عید فقط میرم خیابون دست فروشا رو میبینم لذت میبرم

خیلی بهتره ، قیمت ها هم مناسب تره ، دم عید فقط جنس به درد نخور هست با قیمت  کهکشانی 

من که هنوز نخریدم 🤐 

خیلی بهتره ، قیمت ها هم مناسب تره ، دم عید فقط جنس به درد نخور هست با قیمت کهکشانی من که هنوز نخرید ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14216236

قشنگم میشه این تاپیکو گزارش بزنی لطفا؟🙂

من فقط یه کت نیاز دارم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

باقی خریدت رو کردی بسلامتی شیرازی هستین؟

نه چهار محال

آره اونارو قبلا خریدم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱