2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مبارکت باشه عزیزم

من من من دارم میرم خرید 

منتهییی

واسه بچه هام لباس زیر بخرم 😂😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من فقط ایشون رو خریدم😂

مبارکه باهاش حسابهای میلیاردیتو حساب کتاب کنی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

سلام جانا ستاره بد نیست ولی اگر جنس خوشگل میخوای وپولش خیلی مهم نیست پاساژ هامون تو ستار خان و پاساژ الهیه اول قدوسی شرقی و آفتاب والوندم بد نیستن 🌷

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
مبارکت باشه عزیزم

خیلی ممنون

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

سلام جانا ستاره بد نیست ولی اگر جنس خوشگل میخوای وپولش خیلی مهم نیست پاساژ هامون تو ستار خان و پاساژ ...

علاوه بر قشنگی ، هزینه ش هم مهمه واسم 

لباس با قیمت مناسب کجا میتونم بخرم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز