2777
2789
عنوان

هیچ وقت خودم و خونوادم نمیبخشم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 35 پست
چرا ی هنر یاد نمیگیری

عزیزم من الان استاد خیاطی هستم ولی از بچگی همیشه خودمو یه معلم مهربون برای بچه های ابتدایی تصور میکردم 

خانوادم مدام میگفتن درست خیلی خوبه حیفه بری انسانی باید پزشک بشی در صورتیکه من از امپول و خون و این حرفا وحشت دارم 

الان اینا رو دارم بهت میگم ک مث من نشی تا هنوز وقت هست دوباره شروع کن برو رشته ی مورد علاقت

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من الان استاد خیاطی هستم ولی از بچگی همیشه خودمو یه معلم مهربون برای بچه های ابتدایی تصور میکر ...

خو عزیزم دیگ حسرتی نداری که بخای غصه بخوری وقتی خیاطی بلدی هر کسی را بهر کاری ساختن شما الان خیلی موفقی تو کارتون

من نظام قدیمم معدل سال دهمم ۲۰ بود یازدهم انتخاب رشته داشتیم

من نظام جدید میگفتم ما سال اخر راهنمایی انتخاب رشته میکنیم من خودم سال اخر راهنمایی 20 گرفتم ولی در مقابل نهایی دبیرستان چیزی نیست 

آقایون درخواست ندن... چو ایران نباشد تن من مباد❤️

خو عزیزم دیگ حسرتی نداری که بخای غصه بخوری وقتی خیاطی بلدی هر کسی را بهر کاری ساختن شما الان خیلی مو ...

ن قربونت من آرزوم معلم شدن بود ک نرسیدم بهش 

ولی خب من بچه هامو آزاد گذاشتم هر رشته ای دلشون خاست برن.. شاید این درسی بود ک باید تو زندگی میگرفتم

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗