2777
2789

ینم عکس عروسیمون و فرستاده بود براش اونجا دنیا ریخت رو سرم من جلو خانوادم وایستادم حالا برم بگم این شده به خودش گفتم دعوا بدی کردیم من رفتم خونه پدرم و قضیه رو نگفتم بعد متوجه شدم این بهش گفته متاهل شده

و پدرشوهرم درست کرد ماجرا رو بعد یه مدت فهمیدم باردارم تمام علائم و داشتم اخلاقم بهم ریخته همسرمم خیلی نسبت بهم سرد شده بود صبح 7 میرفت یه شب سه میومد یه شب یک

زود هم میومد میرفت میخوابید شرایط داشت داغونم میکرد منم کسی و نداشتم برم بگم مجبور شدم به خانوادش بگم به اصرار مادرش چند روز رفتیم خونشون موندیم که مثلا رابطمون خوب بشه که این خوب شدن

فقط ظاهری بود از باطن داغون سرم داد های بدی میزد با مشت میکوبوند به در و دیوار یکبار قشنگ یادمه که من تکیه دادم به در کمد دیواری اومد بالا سرم کوبوند به در و رد مشتش رو در موند من که اینطور چیزا رو

با اینکه پدرم بی محبت بود اما تو خونمون ندیده بودم تجربه کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

م یکبار سر اینکه بهش گفتم به توچه یه سیلی محکم بهم زد که گوشم اسیب بود من مجبور شدم دو هفته خونه مادرش اینا بمونم  تا حالم خوب بشه

هرچی خودش عذابم داد خانوادش کننارم موندن من دیگه طاقت نداشتم به پدرم همه چیز و گفت بابامم ملاقاتش با من و ممنوع کرد منم باردار بودم تو دوران بارداری که یه خانم نیاز به توجه داره

من دائم حالم بد بود میومد دم خونمون داد بیداد میکرد میرفت ی=تا یه مدت غیبش زد و نیومد پدرشوهرمم هر چندوقت یکبار برام پول میزد و به اسم همسرم تموم میکرد

بچشون بدنیا بیاد طلاق بگیرن این دوران اتفاق بدتری افتاد که نمیخوام بگم تا روزی که بچه بدنیا اومد ما  هم و ندیدیم وقتی اومد تو اتاقم حالم بد شده بود پر از استرس بودم

مثل هر دختری چند وقت ابتدای بارداری منزل مامانمم بودم همسرمم به اصرار مادرش رفت تراپیست و رفتارش کم کم عوض شد

اما از نظر من دل زنی که شمسته بشه دیگه ترمیم نمیشه فقط اون زن تحمل میکنه و گرنه دیگه عشقی باقی نمیمونه

تموم؟

نه هنوز ولی گفت کپی کردم و اینقدر دیر میزاره

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

چی شد کجا رفتی اومدی لایک کن بیام بخونم

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا