2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم نمیرم خونه مامانت

379 بازدید | 18 پست

خونه اشون مشهده، بعد من می‌خوام امسال برم مشهد، نامزدم میگه بریم خونه مامانم بشینیم، میگم اونجا نمیام، هتل یا سوییت بگیر یه دو سه روز، میگه نه،. باز میگه خونه عموم دو طبقه اس، بریم یکی از طبقه های عموم، میگم نمیام اونجا زشته خجالت میکشم، میگه باید بیای. چی بهش بگم؟ شورشو در آورده، میگم خب اصلا با دوستام میرم با تو نمیرم، میگه نمیشه. 

خونه مامانش هم دو سه بار قبلا رفتم بی ادبی کرده، دیگه کلا میخوام قطع رابطه کنم. آخرین بار که رفته بودم می‌گفت چرا اومدی، نمیومدی! یه بارم قبلا گفته بود همین الان برو من برا پسرم زن پیدا میکنم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هردو رفتاراتون عجیبه   هم شما هم مادرشوهرت    اینکه بری مشهد مادرسوهرت اونجا باشه  بعد بری هتل   نمیتونم هضمش کنم  میگی با دوستام میرم  اینم خوب نیس     حالا دوران نامزدی اینه خدا رحم کنه بعد ازدواجو   

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

هردو رفتاراتون عجیبه هم شما هم مادرشوهرت اینکه بری مشهد مادرسوهرت اونجا باشه بعد بری هتل نمی ...

خب طرف بی شرفه، من قبلا میرفتم، وقتی اینطوری گاوه، چه میشه کرد، نمیشه هی برم و اون هی بگه برو 

چرا گفت نمیومدی حتما حرفتون شده بود، وگرنه باید خوشحال باشه عروسش مهمونی اومده خونشون ،هتل رفتن خیلی زشته شوهرتون خجالت میکشه پیش خانوادش

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
خب طرف بی شرفه، من قبلا میرفتم، وقتی اینطوری گاوه، چه میشه کرد، نمیشه هی برم و اون هی بگه برو

فقط میتونم بگم بیشتر فکر کن   برای ازدواج عجله نکن   شما که ب بلوغ فکری نرسیدی    خانواده شوهر هم که گویا شمارو دوست ندارن     خانواده خیلی مهمه  پسر هیچوقت خانوادشو کنار نمیذاره   هرچقدرم بکشی سمت خودت بازم بعد چندسال میره سمت اونا      پس خوب فکر کن

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏