2777
2789

کرمانشاهیا و سرپلا ک روی ویبره هستن

ولی خب اون بنده خداها ک الان تو چادرن اکثرا 

ولی ما بدبختاییم ک همه تو اپارتمانا هستیمو زیرمونونم فاضلاب و مترو

خداروشکر که دارمت❤❤💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیا برداشتی مثلا؟ من نمیدونم  سند مند بردارم و شناسنامه و ...چی ؟

سندی ندارم چندتا بیسکوییت و شکلات جوراب و ی لباس گرم و چندتا قرص ضروری و پتو مسافرتی کیفمم هست ک توش کارت ایناست و دفترچه بیمه ها ولی ادم استرس میگیره همه چی یادش میره

سندی ندارم چندتا بیسکوییت و شکلات جوراب و ی لباس گرم و چندتا قرص ضروری و پتو مسافرتی کیفمم هست ک توش ...

اره 

بخدا من شب ک تاریک میشه وخشت میکنم چند روزی بود ک بهتر شده بودم تازه ولی ...

بعدم این‌که تنهام شوهرمم نیست

خونمون طبقه اوله ماشین تو پارکینگ روشنمیکنن من سکته میکنم والا

خداروشکر که دارمت❤❤💙

چرا انقدر خودتون رو عذاب میدید. هر چی خدا بخواد همون میشه. به خدا توکل کنید و با آرامش زندگی کنید. من خودم غرب تهرانم. تا دو روز بعد زلزله اول وحشتناک استرس داشتم به حدی که از شدت استرس مدام حالم به هم می خورد ولی به خودم خدا رو شکر مسلط شدم. 

چرا انقدر خودتون رو عذاب میدید. هر چی خدا بخواد همون میشه. به خدا توکل کنید و با آرامش زندگی کنید. م ...

منم غربم

من تا چند روز میرفتم با شوهرم در مغازش تو ماشین مینشستم

خداروشکر که دارمت❤❤💙
اره  بخدا من شب ک تاریک میشه وخشت میکنم چند روزی بود ک بهتر شده بودم تازه ولی ... بعدم این‌که ...

نترس عزیزم ما هم طبقه نهیم هم اینکه تنهام تا آخر شب شوهرم نیست مرگ و زندگی هم دست خداست انشاالله خدا خودش بهمون رحم میکنه

نمیاد بابا...چه گیری دادینا...خوبه اونی که سرش میشه و علمی داره میگه ربطی به گسل تهران نداره باز یه سریا خودآزاری دارن انگار...ول کنین ای بابا چی بهتون میرسه ابنهمه به خودتون استرس میدین و هی اصرار دارین زلزله بزرگ میاد

والا

اینکه بعضی آدما برات دیگه مثل قبل نمیشن حاصل ضربه ایه که خودشون به جایگاهشون پیش تو زدن...!