2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادرم

من لیسانسشو گرفتم دیگه ادامه ندادم پسر عموم داره دکتری شو میخونه و اهی فک کنم استاد حل تمرینه البته تو دانشگاه امیر کبیر...

من تهران غرب خوندم و نصفش تو کرونا و مجازی بودش

شغل مرتبط با رشتش پیدا کرده بود؟؟؟؟ اخه معلوم نیست این رشته دنبال چیه

تو یه شرکت طراحی میکرد با نرم افزار به پول حالا مثلا ده میلیون میدادن ماهی بهش

بعد از کرج باید میرفت تهران نصفش کرایه میشد

شوهرمن خونده

همش بهش میگم‌رشته قحطی بود

رشته سخت خوندی مثل چی‌ درس خوندی

الان شغلتم سخته

همش توتعمیرات ونگهداری وفلان 

شغل خیلی خوبی داره همسرم

ریس قسمتی ازتعمیرات ونگهداری کارخونه اس ولی خیلی شغلش سخته 

یکسره یه چیزی خراب شه نصف شب بهمون زنگ میزنن 

صبح تاشب سرکاره

اگه اورهال باشه بایدباشه

اگه قطعه جدیدی بیادبایدباشه

دائم هی زنگ میزنن ازش نظرمیخوان وقتی نیست سرکارم کارش دارن

حقوقش نسبت به کارمندی خوبه ولی خب خیلی سخت ترع

شوهرمن خوندههمش بهش میگم‌رشته قحطی بودرشته سخت خوندی مثل چی‌ درس خوندیالان شغلتم سختههمش توتعمیرات و ...

رشته سختیم بود مثلا تو دانشگاه مبانی مهندسی برق با ازمایشگاهاشو داشتیم که مربوط به برق بود

مقاومت مصالح داشتیم مربوط به عمران بود ....

نقشه کشی داشتیم مربوط به معماری بود

از همه رشته ها سرک کشیدیم...

خودمون درس طراحی اجزا داشتیم مثلا ۱۰۰ تا نه هاا ۱۰۰ نوووع سوال حل میکردم باز پایان ترم میدیدم استاده یه سوال طرح کرده خارج از این ۱۰۰ نوع ها بودش

آره

من دارم ارشدشو میگیرم و میخوام نظام مهندسی بدم و دکتری بگیرم

همسرمم ارشد تبدیل انرژی شریفه و شاغل اما ریموت کار میکنه

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//

رشته سختیم بود مثلا تو دانشگاه مبانی مهندسی برق با ازمایشگاهاشو داشتیم که مربوط به برق بودمقاومت مصا ...

میدونی من کامل میفهمم خودم رشتم مهندسی کامپیوتر هستش

رشته منم سخته کلامهندسی هاخیلی سختن

ولی مکانیک بدتره 

آرهمن دارم ارشدشو میگیرم و میخوام نظام مهندسی بدم و دکتری بگیرمهمسرمم ارشد تبدیل انرژی شریفه و شاغل ...

ریموت که برنامه نویسیه و ربطی به رشته مکانیک نداره درسته؟؟؟؟ 

نظام مهندسیم الکیه اصلا ساختمونی ساخته نمیشه که بخواد مهندس تازه کار پایه ۳ بهش ارجاع بخوره اصلا با وجود قدر های پایه ۱

رشته سختیم بود مثلا تو دانشگاه مبانی مهندسی برق با ازمایشگاهاشو داشتیم که مربوط به برق بودمقاومت مصا ...

سخت که قطعا هست اما شما هم شاید علاقه نداشتین. وگرنه مقاومت مصالح برای مهندس مکانیک جزو ضروریات هست برای فهم مسائل پیشرفته تر و نمیشه گفت کاملا مرتبط هست به عمران چون مهندس مکانیکی که با مفاهیم تنش و کرنش آشنا نباشه نمیتونه در ادامه مسائل مکانیک غیرخطی جامدات و مکانیک توی محیط های پیوسته رو تحلیل کنه. همه اینا هم خیلی کاربرد دارن تو مسائل جدید و روز دنیا. اگر علاقه داری برو سمت ماشین لرنینگ و هوش مصنوعی. حتی میتونی با مکانیک هم کارای مشترک کنی با هوش مصنوعی. 

میدونی من کامل میفهمم خودم رشتم مهندسی کامپیوتر هستشرشته منم سخته کلامهندسی هاخیلی سختنولی مکانیک بد ...

اها بدبختی ما برنامه نویسی کامپیوتر ۳ واحدیم داشتیم .....

اخه بگم من به کامپیوتر علاقه دارم و الان کلاس بیرون واس طراحی وب سایت ثبت نام کردم و با جون و دل دارم یادش میگیرم خوشم میاد از طراحی وب سایت.....

میگن پول و کارم توش هست 

بعدشم شما با فلوچارتا کار میکنین؟؟؟ یادمه استاد مزخرفمون میومد فلوچارت کار میکرد واقعا حفظ کردنش بدون منطق بود و سخت