امروز یکی از دوستامو دیدم که تقریبا با هم رفته بودیم آزمایش قبل بارداری، شش هفتشه الان و من نمیدونم کی قراره باردار بشم! قرار هست باردار بشم یا نه! نمیخوام باهیچ کس حتی شوهرم حرف بزنم😭😭
منم راجع به استخدامم اينطورم هزارتا دوره رفتم كلى هزينه كردم امسال كه اولش به خاطر انتخابات اصلا استخدامى در كار نبود بعدشم چند جا زنگ زدن رفتم امتحان گرفتن قبول شدم بعدشم دوسرى مصاحبه كردن اخرشم هيچى به هيچى يكيشون علنا بهم گفت معرفت كيه شما؟منم دلم پر از درده خيلى اين ادما اذيتم كردن امسال هم داره تموم ميشه من هنوز بيكارم من چقدر تلاش كردم درس خوندم خيلى دلم گرفته بدنم هم داره كم كم علائم نشون ميده خيلى ناراحتم خيلى من چيز زيادى نمى خوام كه بخاطرش اين همه سالهاى جوونيم داره هدر مى ره و تو غم مى گذره😭
دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"