2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

142 بازدید | 15 پست

امروز یکی از دوستامو دیدم که تقریبا با هم رفته بودیم آزمایش قبل بارداری، شش هفتشه الان و من نمیدونم کی قراره باردار بشم! قرار هست باردار بشم یا نه! نمیخوام باهیچ کس حتی شوهرم حرف بزنم😭😭

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله شما هم هرچی زودتر باردار میشی عزیزم, بقیه رو با خودت مقایسه نکن حتما خدا بهترشو برات در نظر داره

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
😭😭 چقد نمیخوام تو الان باشم.دلم داره میترکه

منم راجع به استخدامم اينطورم هزارتا دوره رفتم كلى هزينه كردم امسال كه اولش به خاطر انتخابات اصلا استخدامى در كار نبود بعدشم چند جا زنگ زدن رفتم امتحان گرفتن قبول شدم بعدشم دوسرى مصاحبه كردن اخرشم هيچى به هيچى يكيشون علنا بهم گفت معرفت كيه شما؟منم دلم پر از درده خيلى اين ادما اذيتم كردن امسال هم داره تموم ميشه من هنوز بيكارم من چقدر تلاش كردم درس خوندم خيلى دلم گرفته بدنم هم داره كم كم علائم نشون ميده خيلى ناراحتم خيلى من چيز زيادى نمى خوام كه بخاطرش اين همه سالهاى جوونيم داره هدر مى ره و تو غم مى گذره😭

عزیزم غصه نخور منم خیلی وقته منتظرم😭

حتما مصلحت و حکمتی توش هست ک مابی اطلاعیم

اما درکت میکنم منم خیلی غصه میخورم😢

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
عزیزم غصه نخور منم خیلی وقته منتظرم😭 حتما مصلحت و حکمتی توش هست ک مابی اطلاعیم اما درکت میکنم منم ...

این ماه طبق کیت اقدام کردم اما نشد که نشد

میترسم خیلی، میترسم شوهرمو ببرم آز بده یا اینکه برم سونو بر اندازه فولیکول و واژینال و اینا

دلم میخواد بترکه

منم راجع به استخدامم اينطورم هزارتا دوره رفتم كلى هزينه كردم امسال كه اولش به خاطر انتخابات اصلا است ...

کار مهمه عزیزم خیلیم مهمه اما نه به اون اندازه ای که بخوای بخاطرش خودتو مریض کنی

انقد بعد عروسیت مشکل هست که حیفه الان بخوای روزای خوبتو خراب کنی

من معلمم اما راضیم بخاطر بچه از کارم بگذرم، با وجود اینکه خیلی زحمت کشیدم تا به اینجا برسم