2777
2789
عنوان

سریال ابان امشب چقدر قشنگ بود

206 بازدید | 19 پست

اشکمو دراورد

چقد دوست ابان ادم کثافتی بود

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره الان تاپیک بغلی گفت ..من فردا میبینم ای نامرد شوهر آبان .

باید خودت ببینی اسپویل نشه خیلییی غمگین بود و بنظرم بین این چند قسمت این قشنگ تربود

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
وای شوهر من ۳ قسمتشو گرفت میگه دیگه نمیبینیم چرا یارو از زن مردم خوشش اومده اعصاب برام نذاشت🤦‍♀️😐ف ...

از کانالای تلگرام دانلود کن رو گدشیت ببین

ببین اصلا ملوم نیست ولی این دختر تو گذشته ی شهاب حسینی بوده یه پیرمرده ای هست ک دقیقا نمیدونم کیه کافه داره ابان قبلا تو کافه ی اون از دست باباش فرار کرده بوده بد باباش میاد دنبالش ابان خودکشی میکنه رگشو میزنهه همون شب ثابتم همونجا بوده فک کنم برای همنیخ دستشو میبنده همش

بیصتر نمیگم ک اسپویل نشه اگ بخای ببینی

وای کثتاافت با همون وکیله؟مگه عاشق آبان نبود؟

من فک میکنم وکیله از اول امیرو میخاست چون هی زیر پای ابان میشست ک ابانو بفرسته بره سمت ثابت بد امشبم اون ب امیر گفت ابان خونه ی ثابته بد امیر رفت انقد گریه زاری کرد خودشو زد این دختره بردش وقتی برگشتن خونه دختری هی خودشو چس میکرد بدابان خیلیییی ناراحت بود ازاین اتفاق ثابت نذاشت ذرو باز کنه گفت بذار نبینه بره بدش ابان لیچار بار اون کردو اینا اونم گفت اگ میخای بری برو ولی دیگ برنگرد اونم رفت خونه ی هدیم خرید وقتیدرسید دید چخبره

خیلی یجوری بود