2777
2789

به خاطر خیانت شوهرم تصمیمم به طلاقه با یه بچه یه ماهه که هنوز چهل روزه نشده

به همه هم گفتم دیگه برنمیگردم، ینی اصلاا هیچ حسی ندارم بهش، واقعا دلم نمیخادش

از اون طرفم، اون ول نمیکنه، هر روز پیداش میشه، گریه میکنه، میگه پشیمونم نمیدونم راست و دروغشو

بهم پیشنهادم داده نصف خونه رو میزنم به نامت برگردی

ولی من اگه برگردم هر روز قراره زجرکش بشم چون نمیتونم فراموش کنم ولی به خاطر پسرم مجبورم فک کنم رو این موضوع

شوهرم وضع مالیش خوبه تقریبا خونه و ماشین خوب داره و دفتر کارشم که شرکت حمل و نقل داره واسه خودشه

خیانتشم من فقط پیاماشونو دیدم جنسی رو نمیدونم خودش که میگه نبوده ولی خب رو حرفش حسابی نیس که، ولی تو همون پیاما یه جور چندش آوری حرف زدن و عاشقونه بوده دلم میخاد پاشم برم جفتشونو تیکه پاره کنم😞😞😞

خودشم اون زنع منشیشه یه سیاه بی قیافه چاق که ۳۵سالشع از شوهرم دو سال بزرگتر

بعد من خودم خیلی ظریف وقیافم بهتره سنمم۲۵

اصن برام قابل هضم نیس

خب همه چی رو گفتم شما جای من بودین برمیگشتین یا نه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برمیگشتم وزیر پوستی یه پشتوانه عالی مالی واسه خودم ازش میکندم..اگه تکرار میکرد با لگد از زندگیم پرتش میکردم بیرون

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

ببین اکثر مردا تتوع طلبن، روری ده بار از ده تا زن خوششون میادازش جداشی بری با مرد دیگه اونم همینهاین ...

کلا میخام طلاق بگیرمو ازدواجم نکنم دیگه مشکلم فقط بچمه که فزدا نگه پدر بالاسرم نبوده