ی_دختره مدیر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 3067 عنوان تنبلی تخمدان 🥲🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 71 پست خانما من پریود هام به شدت منظم و سر وقته😂 ولی ریزش مو و موهای زائد دور نافم دارم. ممکنه تنبلی باشه؟ یا اگه تنبلی بود حتما پریود ها هم نامنظم بود؟ 1403/12/22 | 20:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_بنده_خدای_غمگین عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 3962 بعضی وقتا واقعا دلم میخواد بکنم بندازم جلو سگ (: ادایی ترین عضو بدنه کاش میشد بری تخمک فریز کنی بکنی بندازی دوربچه ات هم رحم اجاره ای هست🙁 میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍
ی_دختره مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 3067 یه جا خونده بودم که حتی ساعت و یا یک روز دیر و زود شدن پریود هم میتونه به دلیل تنبلی تخمدان باشه، پس ... برای موهام ویتامین خوردم فرق آنچنانی نکرد . بهتر شد ولی خوب نشد ... فداتشم ما ساعت کوک میکنیم صبحا بازم هر روز یک ساعت و یک دقیقه منظم بیدار نمیشیم اون رحم چی حالیشه که انقدر منظم کار کنه 😂😂
ربکا0202 عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 4286 حالا تاثیری هم داشته اینا؟ من جدای از خوردن شیرینی جات درست کردنش هم خیلی دوست دارم همش تو خونه درست ... اوهوم جوش صورت و بدن رف انداممخوب شد پف صورت و بدنم خوابید مودی نیستم موی زائد بیشتر نشد ریزش موهام بهتر شد ولی قطع نشد پریود خوب ینی خونریزی اینام خوب خوابمم خوب شد و...ولی خب رعایت نکنم بهم میریزه آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمیدونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!
اپیلاسیونx۷۰ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1084 اره الان دیدم ممنوناسپیرونولاکتون100 و متفورمین و فیناید داده به من اسپیرو پریودم رو رو بهم ریخته ول ... منم پریودم مرتبه مثل قبل از مصرف قرصانمیدونم چرا به من متفورمین نداده ظاهرا به همه تنبلی ها میدن رجینا فلنجی هستم.
ی_دختره مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 3067 اوهوم جوش صورت و بدن رف انداممخوب شد پف صورت و بدنم خوابید مودی نیستم موی زائد بیشتر نشد ریزش موهام ... خوبه باز ارزشش رو داشت
ی_دختره مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 3067 کاش میشد بری تخمک فریز کنی بکنی بندازی دوربچه ات هم رحم اجاره ای هست🙁 من از بچه خوشم نمیاد.. نه حوصلشو دارم نه اعصاب نه علاقه ایی دارم پس در کل برای من بی فایدس(:😂
ربکا0202 عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 4286 بعضی وقتا واقعا دلم میخواد بکنم بندازم جلو سگ (: ادایی ترین عضو بدنه من سالها مشکل گوارشی داشتم فک میکردم ی چیزیم هس واقعا انقدر داروی گوارش خوردم!!!از تقریبا ۱۲سالگی بعدش فهمیدم دلیلش رحم و تنبلیم بوده اونم تو سن۲۳سالگی ۱۱سال انواع دکتر گوارش رو رفتم آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمیدونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!
یه_بنده_خدای_غمگین عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 3962 منم پریودم مرتبه مثل قبل از مصرف قرصانمیدونم چرا به من متفورمین نداده ظاهرا به همه تنبلی ها میدن هنوز تازه مصرف کردیدمن یکم اضافه وزن هم داشتم متفورمین و قرص تیروئید داد میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍
ی_دختره مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 3067 من سالها مشکل گوارشی داشتم فک میکردم ی چیزیم هس واقعا انقدر داروی گوارش خوردم!!!از تقریبا ۱۲سالگی بع ... 😐😐😐
nor_khoda عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 3396 مگه تنبلی تخمدان مانع بارداری نمیشه؟ برای سلامتی نی نی کوچولوم صلوات میفرستی مهربونم؟!🙂🌸❤️
ربکا0202 عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 4286 خوبه باز ارزشش رو داشت آره بعد چهار سال جواب داد پله پله ی چیزی خوب میشد توکل ب خدا بقیه زندگیمم باید پاک بمونم😆 آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمیدونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!
ی_دختره مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 3067 مگه تنبلی تخمدان مانع بارداری نمیشه؟ چرا منم شنیدم مشکل ایجاد میکنه برای بارداری ولی من الان کاری به اون قسمتش ندارم بچم هنوز😂
ی_دختره مدیر استارتر عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 3067 آره بعد چهار سال جواب داد پله پله ی چیزی خوب میشد توکل ب خدا بقیه زندگیمم باید پاک بمونم😆 😂😂😂
nor_khoda عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 3396 من موی زائد دور ناف حتی سینه و چونه دارم شکمم نسبت به جاهای دیگه تپله فک میکردم تنبلی تخمدان دارم ولی الان حاملم😐 برای سلامتی نی نی کوچولوم صلوات میفرستی مهربونم؟!🙂🌸❤️
ربکا0202 عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 4286 😐😐😐 نوع التهابی و مقاومت ب انسولینم التهابش باعث مشکل گوارشیم شده بود کسایی ک نوع کورتیزول هستن مشکل IBS یا همون سندروم روده تحریک پذیر دارن آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمیدونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!