2777
2789

من خیلی شخصیت بدی دارم خیلی اهمیت میدم به همه کارا فکر میکنم برا همه تلاش میکنم و اهمیت دادن بد تر از همس

شاید بدونید چون خیلی از دوستم باهاتون حرف زدم

من رفیقم کم کم باهام سرد شد ن معمولی و خیلی صمیمی

قهر ن اصن نمی‌دونم چی شد دیگه جواب پیام نداد ولی مدرسه میومد پیشم منم تصمیم گرفته بودم مثل خودش سرد باشم ک دیگه کم کم تموم شد 

انگار تیکه ای از وجودم بود هنوزم دوستش دارم با تموم وجودم ... وقتی میبینم تو مدرسه تنهایی و ناراحته و پستای غمگین رو لایک کرده روحیم خراب میشه

وقتی پستی رو میبینم لایک کرده ک دوست صمیمی سابقم ذات ش بد بود میمیرم و زنده میشم 

اینو هم بگم با من ن بلکه با ۳ تا از دوستامون ک اکیپ بودیم کات کرد

امروز سر زنگ ورزش با دوستامون بازی میکردیم دوستش اومد پیشم نشست تو بازی هی اسمشو صدا میزد به من میزد منم با خنده میگم مرض داری چرا به من میزنی بله ؟بعدم بحث شد سر قهر ما و دوستش می‌گفت چرا دلارام قهری با فلانی منم رفتم تنها حرفاشون انگار نشنیدم 

خیلیییی در عذابم کاش شخصیتم اینجور نبود💔🙃

من شخصیتم اینطوری هیچ وقت نمیتونم با کسی قهر باشم چون عذاب وجدان میگیرم ولی وقتی دیدم در عذابم دوستم کمکم. کرد فراموش کنم اما این روزا دوباره دلم براش تنگ شده💔دارم برمی‌گردم....تازه خوب شده بودممم🙃💔

وقتی میبینم تو مدرسه هی نگاهم می‌کنه خیلی حالم بد میشه ولی من ثانیه ای بهش نگاه نمیکنم چون حالم بد میشه💔

منم نمیتونم تحمل کنم کسی از دستم ناراحت باشه 

برای حل این مشکل بعدها که بزرگتر شدی برو روانشناس 

در حال حاضر چرا با دوستت نمیشینید مثل دوتا آدم درست حسابی صحبت کنید سرجی قهر کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمیتونم تحمل کنم کسی از دستم ناراحت باشه برای حل این مشکل بعدها که بزرگتر شدی برو روانشناس در حا ...

من اون روزا بهش زنگ میزدم و می‌پرسیدم می‌گفت حوصله ندارم و یا دیگه نمی‌رفتیم بیرون می‌پرسیدم چرا می‌گفت پدرم اجازه نمیده...کم کم تموم شد 

دلم نمی‌خواد اینقدر دیگران برام مهم باشم چیکار کنم