2777
2789
عنوان

زیست رو اصلا متوجه نمیشم

170 بازدید | 20 پست

اشتباه کردم اومدم تجربی اصلا نمیدونستم قراره اینطوری پیش بره الان ۱۱ ام بنظرتون تغییر رشته کار درستیه چکار کنم ؟ یا همینطوری بخونی فقط ی نمره ای بیارم  بقیه درسا خوبم فقط زیست رو درک نمیکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه استادی داشتیم میگفت اگه دیدی نمیفهمی بدون راهو درست رفتی ، قرار نیست با یکی دوبار خوندن یا ویدیو دیدن متوجه بشی ، اگه متوجه شدی همون لحظه بذارش کنار چون یجای کار میلنگع 

کنکور آسون نیست ، سخته ! پس توهم باید سخت باشی

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

از خوندنش لذت می‌بری؟ یا فقط نفهمیدنش اذیتت می‌کنه؟ 

اگر مورد دومه از درسنامه کمک بگیر چون کتاب متنش خیلی غیر حرفه‌ای و گیج کننده نوشته شده

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

اگه فهمیدیم بذاریمش کنار؟همش شعار

وقتی میشینی سرکلاس یه آدمی که مطالب راحت رو فقط برات میگه و اصلی هارو توضیح نمیده تا تو فک کنی خیلی خوب توضیح میده و باهاش کلاس برداری ،،، اینا رویا فروشیه 

نمیشه با یه بار دوبار زیست رو متوجه شی 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

این چسشعرارو از کجاشون در میارن؟

از اونجات😂🫥