اشتباه کردم اومدم تجربی اصلا نمیدونستم قراره اینطوری پیش بره الان ۱۱ ام بنظرتون تغییر رشته کار درستیه چکار کنم ؟ یا همینطوری بخونی فقط ی نمره ای بیارم بقیه درسا خوبم فقط زیست رو درک نمیکنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه استادی داشتیم میگفت اگه دیدی نمیفهمی بدون راهو درست رفتی ، قرار نیست با یکی دوبار خوندن یا ویدیو دیدن متوجه بشی ، اگه متوجه شدی همون لحظه بذارش کنار چون یجای کار میلنگع
کنکور آسون نیست ، سخته ! پس توهم باید سخت باشی
کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
وقتی میشینی سرکلاس یه آدمی که مطالب راحت رو فقط برات میگه و اصلی هارو توضیح نمیده تا تو فک کنی خیلی خوب توضیح میده و باهاش کلاس برداری ،،، اینا رویا فروشیه
نمیشه با یه بار دوبار زیست رو متوجه شی
کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻