2821
2789
پیام داده سلام زندگیم، من صبح رفتم فلان جا ماموریت...چی بگم بعد درجوابش؟ وای واقعا نیاز به پیام دادن ...

ببین یه وقت هایی نیازه اون زنگ بزنه یه وقتایی نیازه شما پیشقدم بشی زنگ بزنی حالش را بپرسید ولی تعادل را رعایت کن عزیزم

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین یه وقت هایی نیازه اون زنگ بزنه یه وقتایی نیازه شما پیشقدم بشی زنگ بزنی حالش را بپرسید ولی تعادل ...

الان ک از صبح پیام داده که اومدم ماموریت، حالا جوابشو ندم تا نیم ساعتی نه؟ بگم بسلامتی فقط؟چ بگم😋

الان ک از صبح پیام داده که اومدم ماموریت، حالا جوابشو ندم تا نیم ساعتی نه؟ بگم بسلامتی فقط؟چ بگم😋

بله یه نیم ساعت دیگه پیام بده یا الان بگو خب چخبرا ماموریت چطور بود چکار کردی همینا دیگه😁

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

اون تاپیکت که گفتی پیرهنشو پوشیدی عکس براش فرستادی قربون صدقه نرفته واینا باید بگم زیاد تو این فازها نیس 

شما که میشینی تک تک کلمات و رفتارهای نامزدتو میزاری زیر ذره بین و موشکافی میکنی اون زیاد این مسایل براش مهم نیس 

پس شمام خیلی ازش انتظار رفتار احساسی نداشته باش اذیت نشی

راستش من تعجب کردم که از صبح پیام نداده یا رفته ماموریت بهت نگفتهبنظرم زیاد اهل این نیست در مورد روز ...

اتفاقا در طول شب زیاد حرف میزنیم، ولی صبح تا ظهر که سرکاره کمتر🥲

راستش من تعجب کردم که از صبح پیام نداده یا رفته ماموریت بهت نگفتهبنظرم زیاد اهل این نیست در مورد روز ...

نیاز هست بهش یگم؟ این چند بار اصلا اطلاع قبلی نداده 

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

دلآنآ | 17 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز