2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برم صبح بخیرمو حذف کنم؟

نه به نظرم بذار بمونه ولی دیگه فعلا پیام نده سرش شلوغه ولی شما هم مثلاً آویزون مانند و خیلی پیام بهش نده تا خودش بیاد

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

حالا پیام داده سلام زندگیم، من صبح رفتم فلان جا ماموریت

آهان خب نامزد واقعی هستید؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

نه به نظرم بذار بمونه ولی دیگه فعلا پیام نده سرش شلوغه ولی شما هم مثلاً آویزون مانند و خیلی پیام بهش ...

پیام داده سلام زندگیم، من صبح رفتم فلان جا ماموریت...چی بگم بعد درجوابش؟ وای واقعا نیاز به پیام دادنش یا زنگ زدنش داشتم امروز تو این حاللللم😭

صبح رفته ماموریت برگشته یا ماموریت چندروزه رفته؟

مثلا سه روز پیش رفته بودن دو روز مونده بودن برگشته بودن...الان ظهر بعد اذان رفته احتمالا تا شب یا فردایی برگرده...ماموریتاش نزدیک به منطقه هست

اره عقدی هستیم..ولی از هم فاصله داره شهرمون🥲

خب خوبه عزیزم انشالله خوشبخت بشی خوشحال شدم برات😍🫂❤️

صبح رفته ماموریت برگشته یا ماموریت چندروزه رفته؟

عزیزم، شمااستخدام من نمیشین برای وقتایی ک بلد نیستم و نمیدونم چطور برخورد کنم😄😄😂😂😂😅♥️♥️♥️

2790
2823
2791
2779
2792