2777
2789

خانوما دستپختم واقعا خوبه،ینی همه میگن جوری ک جایی باشم معمولا مسئولیت غذارو میدن من درست کنم چون ۹۰درصد دستپختم و غذاهامو قبول دارن حالا میون این همه شوهر بی لیاقت خودم هربار ی جور میزنه تو ذوقم بخدا هرشب ی مدل غذا درست میکنم اون همه وقت میزارم یبار میگ نمکش کمه یبار میگ برنج خمیره یبار میگ برنج زندس یبار میگ فلانه...ایراد الکی تا سفره میندازم هنوز قاشق اول رو نخورده ی ایراد میزاره دیگ اعصابم نمیکشه هربار قهر میکنه از سرسفره میره بچه دوسالم میره میگ بابا غذا ولی نفهم باز نمیاد اخه مرد انقد لوس و نفهم؟بخدا جایی رفتیم طرف دستپختش افتضاح چنان با لذت میخوره انگار ازقطعی اومده درحالی ک همه عاشق دستپخت منن،پیش نمیاد در طول هفته غذا تکراری بزارم اصلا حالا عکسی ک میزارم نمونه غذاهامه گفتم ببینین هرشب چی میدمش....الان چلوگوشت درس کردم تا دید میگ این چیه درس کردی برنجش خمیره رفت خابید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا از جای دیگه دلخوره ازت اینطوری میخواد حرص تو رو دربیاره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بدت نیاد لطفا

ولی شوهرت فوق العاده بچه بیشعور وقدرنشناس ونمک نشناسه

شما که عکس غذاهات باآدم حرف میزنه

ولی حتی اگه دستپختتم بد بود حق نداشت اینطوری برخوردکنه

آدم باکلفت مواجب گیرشم اینطوری برخوردنمیکنه چه برسه به خانوم خونش🤨

یه هفته کلا براش غذادرست نکن