2777
2789
عنوان

براتون مهمه غذا چی باشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 45 پست
کلا فکر میکنم منو دعوت کرده بود بگه کابینتایی ک زدین واسه خونتون زشته لباس عروست زشته تالارتون خیلی ...

خواسته عقده هاشو سرت خالی کنه

ی جور با بی احترامی خواسته حرصشو خالی کنه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ بیشعور و بی ادب میگفتی مامان جون شام نداشتید میگفتی از بیرون یچیز میگرفتیم😕

خواسته اذیتم کنه چون خودشونم یه غذا رو دوبار گرم نمیکنن بخورن و ماکارونی پیش پاافتاده ترین غذاس واسشون

خواسته عقده هاشو سرت خالی کنهی جور با بی احترامی خواسته حرصشو خالی کنه

اره دقیقاااا

جالب اینجاست تا تنها شدیم تند تند حرفاشو زد شوهرم وپدرشوهرم که اومدن خودشو زد ب مظلومیت

خواسته اذیتم کنه چون خودشونم یه غذا رو دوبار گرم نمیکنن بخورن و ماکارونی پیش پاافتاده ترین غذاس واسش ...

دگ نرو بنظرم هرچقد دعوت کرد من نمیدونم مشکل بعضیا چیه با عروساشون خب بدت میاد براچی زن میگیری برا پسرت بشونش ور دل خودت😐🤣

اره دقیقااااجالب اینجاست تا تنها شدیم تند تند حرفاشو زد شوهرم وپدرشوهرم که اومدن خودشو زد ب مظلومیت

لعنتی مثه مادرشوهر منه

بیخیال محلش نزار. درسته ناراحت میشی این ی جور بی احترامیه ولی ی جور نشون بده خ خوشحالی 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

دگ نرو بنظرم هرچقد دعوت کرد من نمیدونم مشکل بعضیا چیه با عروساشون خب بدت میاد براچی زن میگیری برا پس ...

من سه سال با شوهرم دوست بودم‌اونموقع مامانش مثل پروانه دورم میچرخید میومد دنبالم میرفتیم بیرون بازار مهمونی

همه جا مینشست تعریفم میکرد بخدااا

ازوقتی عروسش شدم از این رو ب اون رو شدم که خودمم هنوز باورم نمیشه الان هرجا میشینه میگه من خیلی پرخرجم پرتوقعم😐😐

لعنتی مثه مادرشوهر منهبیخیال محلش نزار. درسته ناراحت میشی این ی جور بی احترامیه ولی ی جور نشون بده خ ...

اخه برام مهم نبود گفتم بیشعوره دیگع ولش کن الان که دیدم ب شوهرم پیام داده ماهی شکم‌پرتنوری پختم بیااا واقعا ناراحت شدمم حالم بدشد

من سه سال با شوهرم دوست بودم‌اونموقع مامانش مثل پروانه دورم میچرخید میومد دنبالم میرفتیم بیرون بازار ...

واقعا راسته میگن ادمارو نمیشه شناخت😑بگو مامان جان شوهرم برام ارزش و احترام قائله خرجم میکنه شما قناعت کن اگر خیلی دوس داری....خیلی محترمانه جوابشو بده بزار فکر نکنه زبون نداری جات باشم بیشتر از این خرج میکنم

واقعا راسته میگن ادمارو نمیشه شناخت😑بگو مامان جان شوهرم برام ارزش و احترام قائله خرجم میکنه شما قنا ...

اخه بخاطر شوهرم که دوس ندارم ناراحت بشه چیزی نمیگم سکوت میکنم شوهرم خیلی خوبه ارزش نداره بخوام ناراحتش کنم

ولی خب ناراحتیامو به شوهرم میگم درجریان باشه چخبره