2777
2789

دوره دبیرستان تا ۲۰ ام میرفتیم مدرسه از ۲۱ ام دیگه نمیرفتیم .معلما میخندیدن میگفتن تا هروقت شما بیاید ما هم مجبوریم بیایم .غیر مستقیم بهمون میفهموندن که نیاید😁معاون و اینا هم الکی میگفتن باید تا ۲۸ ام بیاید ولی الکی میگفتن از خداشون بود نیایم 😁

وای بوی عید میومد با دوستام از تیپی که قرار بود برا اون سال بزنیم صحبت میکردیم و ذوق میکردیم ..از خریدایی که کرده بودیم میگفتیم و وای چه ذوقی داشت زندگی🥲الان ۲۴ سالمه اصلا علاقه ای هم ندارم برم خرید عید..مانتو اینا هیچی نخریدم هنوز شایدم نخرم بعد عید بخرم یه چیزی..

ظهر بالکن بودم دیدم فقط یه بچه مدرسه ای تک و تنها داره کوچه رو میاد بالا گفتم اا چقدر خلوته اخه این تایم کوچه پر از سر و صدای بچه مدرسه ای ها بود .بعد یادم افتاد ک حتما برا عید تعطیل کردن دیگه اون یه دونه هم همون خرخون کلاس بوده که هرسال تا زمانی که بیرونش نکنن مدرسه شو میره😅انقدررر دلم برا اون دوران تنگ شد که نگو ..هعییی روزگار چرا هرچی میگذره تلخ تر میشی؟😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدرسه های بچه های من شنبه و یکشنبه رو اجباری کردن

دروغ میگن از خداشونه نیان🤣ببین زمان ما حالا دبیرستانی بودیم .به جان خودم معاونمون سره صف گفت وظیییفتونه که تا ۲۵ ام بیاید .بعد بچه ها تو کلاسا میگفتن که از فرداش که میشد ۲۱ ام دیگه نمیایم و اینا .بعد مدرسه ک تعطیل شد من داشتم از دره دفتر رد میشدم دیدم معاونمون داره به دختره انجمن اولیا با خنده میگه برید گمشید دیگه نیاید 😂در حالی که صبحش سره صف گفت باید تا ۲۵ ام بیاید🤣

وای عزیزم چقدر حرفت به دلم نشست،واقعا حرفات مروری شد به خاطرات خوب گذشته ام،تاحالا فکر میکردم من تنها این طور حسی دارم ،البته من ۳۵ سالمه و دوتا بچه دارم،فکر میکردم شاید من مشکلی دارم که اینطور شدم و هیچ حسی به عید ندارم

دخترم چهارمه امروز روز آخر بود تو مدرسه آهنگ عید باز کرده بودن معلما و معاون و بچه ها همدیگرو بغل میکردن و خداحافظی میکردن

خیلی دلم گرفت سال ها همینطور زود میگذره من ناراحتم دلم برا تکالیف فرستادن معلم و درس خوندن همراه دخترم مدرسه فرستادنش و ... تنگ میشه ولی دخترم خوشحاله😁

وای عزیزم چقدر حرفت به دلم نشست،واقعا حرفات مروری شد به خاطرات خوب گذشته ام،تاحالا فکر میکردم من تنه ...

نه بابا دیگه چه عیدی اخه همه تا خرخره تو مشکلن .بازم خداروشکر ولی خب هیچی دیگه بوی قدیمو نداره .الان بوی عید میاد دلم میگیره یاد خاطرات خوبم میوفتم 

دروغ میگن از خداشونه نیان🤣ببین زمان ما حالا دبیرستانی بودیم .به جان خودم معاونمون سره صف گفت وظیییف ...

خودمونم همینجور بودیم ولی امسال بعضی مدارس بخاطر تعطیلات اخیر خیلی سخت گرفتن چون خودشونم از سمت آموزش وپرورش تحت فشارن

دخترم چهارمه امروز روز آخر بود تو مدرسه آهنگ عید باز کرده بودن معلما و معاون و بچه ها همدیگرو بغل می ...

آخی عزیزم😂😂

اولیا منم چندتاشون همین حرفو زدن

ولی معلما بشدت نیاز دارن یمدت از مدرسه دور باشن 

فقط ریلکس کنن

اگر این دوری نبود منکه دیگه کشش نداشتم ادامه بدم😥

البته اگر نگید پول مفت میگیریدو ...🤦‍♀️😂

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...