2777
2789

من سی سالمه، مدرک ارشد معماری از دانشگاه آزاد دارم. شاغل نیستم، مجردم.

موندم باید چکار کنم؟ کدوم از اینها بهتره؟

میخواستم مهاجرت کنم برای دکتری ولی فعلا پول ندارم.

بخونم برای کنکور دکتری و دکتری دانشگاه دولتی یه جای خوب قبول شم .

بخونم برای آزمون دبیری و دبیر بشم؟

بخونم برای آزمون نظام مهندسی و پروانه بگیرم؟

به نظرتون چکار کنم؟ 

دکتری دولتی دانشگاه خوب بخون بعدش خواستی مهاجرت کن یا همون آزمون نظام مهندسی رو شرکت کن نه حیفه بری دبیری

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

سلام. ببین الویتت چیه؟ مثلا اگه تو شرایطی هستی که نیاز به استقلال مالی داری خب باید گزینه ای رو انتخاب کنی که راحت تر بتونی باهاش پول دربیاری. اما اگر تردیدت سر این سه تا گزینه اینه که نمیدونی کدوم بهتره به نظرم وسواس به خرج نده ما آدما هر قدرم فکر کنیم بازم هیچ تضمینی واسه موفقیت صددرصدی تو مسیری که توش قدم میزاریم نیست هرچیزی ریسک شکست هم داره تو صرفا یه سبک سنگین معقول کن و ببین کدوم عقلانی تره بعد شروع کن واسش تلاش کن. نمیدونم منظورمو متوجه شدی یا نه؟

ایستاده با غرور دربرابر طوفان تقدیر از آغاز تا اینک همچون میخک؛ نگاه میکند خیره در چشمان روزگار، جوانه میزند سبز در برهوت عطش، قد می‌کشد بی محابا در برابر امواج و قدم برمیدارد با انگیزه و امید، بی هراس از لحظه های سیاه و سفید در هیاهوی کوچه ای که نامش زندگی است💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتری دولتی دانشگاه خوب بخون بعدش خواستی مهاجرت کن یا همون آزمون نظام مهندسی رو شرکت کن نه حیفه بری ...

چرا حیفه

اخه دبیری وقت ازاد زیاد میارم که کارای دیگه هم انجام بدم 

چرا حیفهاخه دبیری وقت ازاد زیاد میارم که کارای دیگه هم انجام بدم

خب اگه دکتری بگیری مهندس بشی جایگاه و پرستیژ بالاتری داره با لیسانسم میشه دبیر شد

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!