سلام من دوسال افسردگی شدید داشتم سه بار خودکشی کردم و درد های زیادی کشیدم هروز پنیک میگرفتم تا مرگ میرفتم و برمیگشتم قرص هم میخوردم هیچ اثری نداشت خیلی خیلی درد کشیدم مغزم خیلی درد میگرفت همش گیج بودم ولی یک شب همه چی عوض شد خداوند بزرگ معجزه کرد هیچ کس جز خدا نمیتونه حالتو خوب کنه باور کن برو همین الان از گوگل صدای اذان و دانلود کن برو جایی که هیچکی نباشه و تنها خودت باشی و قبل این که گوش بدی بگو من از فردا حالم خوب میشه و خوشبختی را دوباره حس خواهم کرد و اذان رو گوش کن و بخونش معجزه رو خواهی دید به خداوندی خدا قسم حال خوب رو فقط از خودش میتونی طلب کنی هیچ دکتری به تو کمک نخواهد کرد پس پاشو و این زندگی که پر از هیجان و معجزه که برای تو ساخته شده لذت ببر و از خداوند مهربان سپاس گذاری کن
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
منم افسرده بودم نمیدونم چیشد خوب شدم خدا حالمو خوب کرد الان قرص ضد استرسمم از یکو نصفی به نصف رسوندم دارم کم کم قطعش میکنم و گوش شیطون کر حالم خوبه به لطف خداا
خب شما مذهبی بودیمن اینطوری حالم خوب نمیشه تجربه هم کردم بدتر شدم یعنی صدای اذان میشنوم دلم میگیره ...
عزیزم تو به اذان حس بدی گرفتی چون خودت اینو خواستی اذان تنها صدایی که باعث ارامش ادم میشه و این که من اصلا ادم مهذبی نیستم فقط فهمیدم جز خدا هیچکس نمیتونه حالمو خوب کنه بخاطر خودتم که شده بار دیگه امتحان کن ولی این بار از نگاه دیگه چون میگی دلت میگیره برو جایی که افتاب طلوع میکنه و اذان بزار و بگو خدایا شکرت که وقتی اذان و گوش میدم حالم خوب میشه این تو ناخودآگاه ذهنت میره و تاثیرشو میبینی بازم میگم منم مثل تو بودم حتی بدتر از همه چیز بدم میومد حتی خدا میگفتم باید بمیرم خسته شدم ولی تا چشام باز شدو دیدم زندگی چقدررر قشنگه و زیباست فقط و فقط تکیه کن به خدا هیچکس جز اون نمیتونه کمکت کنه میسپارمت به خدای مهربان
منم افسرده بودم نمیدونم چیشد خوب شدم خدا حالمو خوب کرد الان قرص ضد استرسمم از یکو نصفی به نصف رسوندم ...
خداروشکر ایشالا بهترم میشی عزیزم فقط تا میتونی شکرگزاری کن معجزه میکنه من تا لب مرگ رفتم و برگشتم فقط خدا کمکم کرد فقط بشین و در خلوط باهاش حرف بزن ازش تشکر کن ببین چقدر شادی به قلبت میاره