2777
2789
عنوان

نامزد داداشم

151 بازدید | 13 پست

عروسمون خیلی مودب و محترم هست ولی از طرفی دختر با اعتماد به نفس و جسوریه.

یه دوبار سر موضوعی احساس کردم شاید باعث ناراحتی ش شده باشم و از روی ادب عذرخواهی کردم. بعد ایشونم جواب پیامم رو داد، ولی یه جوری حس کردم مدل پیام دادن من و ایشون حالت خوبی نبود. من یه جور با دست پایین گرفتن خودم پیام دادم، ایشون ولی بااعتماد به نفس و کوتاه و رسمی جواب داد.

حقیقتش در مورد یکی دونفر دیگه هم از اطرافیانم اینطوری پیش اومده قبلا. مثلا خواهرشوهرم. من پیام میدم مثلا با آب و تاب عذرخواهی اون بعد یه ساعت جواب میده طوری نیست، یا اون یه کلمه میگه ببخشید ناراحت نشی، من کلی پیام میدم نه عزیزم چه حرفیه خودت رو ناراحت نکن فلان، یا یهو بامحبت پیام میدم(اصولا من عزیزم و این چیزا خیلی هستش تو پیامم به نزدیکانم) بعد ایشون خشک جواب میده. خب یهو میخوره تو ذوقم و حس بدی پیدا میکنم. رابطه م الان با خواهرشوهرم خوبه، ولی خب یه مرزی دارم و اجازه نمیدم از اون مرز جلو برم و صمیمیت و نزدیکی زیاد داشته باشم. حتی گاهی یهو حواس میدم به خودم و عزیزم و کلمات صمیمی رو پاک میکنم تو پیام، یا جلوی خودمو میگیرم یه حرفی مشورتی تعریفی رو اصلا نمیگم.

خلاصه که فکر میکنم برای عروس خانم هم از اول باید  حواسم باشه شان و اعتماد به نفسمو حفظ کنم و کمی سنگین رنگین تر باشم:/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ طرف از دستت ناراحت شده باشه عادیه این رفتارو بکنه خب

زن داداشتو میگم

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
به نظرم این جمله با هرکی مثل خودش خیلی جوابه

ولی خیلی سخته:(

میدونی من دوست صمیمی ندارم تو زندگی م. لازمه که بیشتر سرمایه گذاری کنم روی روابط دوستی م تا مسائل خانواده و فامیل کمتر اذیت کننده باشه برام

شایدم شما راست میگیدمن خیلی زود عذرخواهی فامیل رو می‌پذیرم ولی اونا حق دارن زود نپذیرن

اره اخه ببینید من خودمو جای طرف میذارم فک میکنم ک واقعا از خواهرشوهزم ناراحت شدم اون عذرخواهی میکنه منم محترمانه میپذیرم ولی جوری هم جلوه نمیدم که انگار هییچی نشده که طرف ب خودش اجازه بده دوباره اون رفتارو تکرار کنه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
ولی خیلی سخته:(میدونی من دوست صمیمی ندارم تو زندگی م. لازمه که بیشتر سرمایه گذاری کنم روی روابط دوست ...

اگه خیلی ناراحتشون کرده باشی خب حق داارن کمی رسمی باشن. در کل با این دو نسبت خواهرشوهر و عروس زیاد صمیمی شدن خوب نیست من خودم دیدم که میگم

درستهمن که این کارو نمیکنم حقیقتا آدما تکرار میکنن خب:/

اره دیگه ولی ادم ناخوداگاه ی مرزی میذاره مخصوصا در رابطه با خانواده همسر

اگه خیلی ناراحتشون کرده باشی خب حق داارن کمی رسمی باشن. در کل با این دو نسبت خواهرشوهر و عروس زیاد ص ...

نمیدونم ولی مساله خاصیم نبود راستش. یعنی شاید اکثرا جای من بودن عذرخواهی هم نمیکردن. من حساسم روی این مسائل برای همین عذرخواهی کردم

ولی از دید اون هم شاید خیلی ناراحت کننده بوده، من که نمیدونم