2777
2789

از الان افسردگی گرفتم حالا جدانشدم ولی تصمیم گرفتم بعد عید اقدام کنم ،

دل و دماغ ندارم هر لحظه گریه ام میگیره 

چرا اینجور شدم 😩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم اولش همه همینن. تو فکر کن کسی مریضه باید بره جراحی کنه درد می‌کشه بدنش پاره می‌شه تا خوب بشه. اگر واقعا مسئله تو قابل حل شدن نیست طلاق بگیر. درد می‌کشی ولی این روزها هم می‌گذره. بعد طلاق حتما خودت رو مشغول کن ادامه تحصیل بده یا برو یه فنی یاد بگیر خلاصه گوشه خونه نشین که بدتر اعصابت خرد بشه

بله عادیهتازه یه مرحله از جدایی هست که دلتنگ میشی و اخلاقای بد طرف یادت میرهباید بگذرونی و صبر داشته ...

اره پارسال ک میخواستم جداشدم دقیقا اینجور بودم 

چجور تونستی با شرایط کنار بیای دوباره ازدواج کردی ؟

مجبور به کنار اومدن میشی .مجبور میشی رو پای خودت وابستی و از نوع شروع کنی تازه من یه بچه ۵ساله هم داشتم.درس خوندم کار کردم .چهار سال بعدم ازدواج کردم

بله عزیزم اولش همه همینن. تو فکر کن کسی مریضه باید بره جراحی کنه درد می‌کشه بدنش پاره می‌شه تا خوب ب ...

واقعا حالم بده ،ی لحظه تصمیم میگیرم جداشم ی لحظه میگم نه 

صبر کنم از خودم بدم میاد

واقعا حالم بده ،ی لحظه تصمیم میگیرم جداشم ی لحظه میگم نه صبر کنم از خودم بدم میاد

با یه مشاور خوب و دل‌سوز مشورت کن یا یه آدم امین و باتجربه. توی این موقعیت‌ها ما نیاز داریم از یه نفر سومی کمک بخوایم که به ما بگه داریم راه درستی می‌ریم یا نه چون خود ما توی دل اون ماجرا هستیم این نمی‌ذاره با منطق درست تصمیم بگیریم