2777
2789

🖤 خودک•••شی بازیگر سلبریتی کره جنوبی 🖤

1️⃣ کیم سه رون (کره‌ای: 김새론؛ ۳۱ ژوئیه ۲۰۰۰ – ۱۶ فوریه ۲۰۲۵)، بازیگر اهل کره جنوبی بود. او حرفهٔ خود را به عنوان بازیگر کودک در سن نه سالگی آغاز کرد و با فیلم‌های یک زندگی جدید (۲۰۰۹) و مردی از هیچ‌کجا (۲۰۱۰) به شهرت رسید. با رسیدن کیم به دوران نوجوانی، او در نقش‌های اصلی بیشتری بازی کرد که از جمله آن‌ها می‌توان به فیلم دختری در درب خانه‌ام (۲۰۱۴) اشاره کرد. او همچنین در مجموعه‌های تلویزیونی از جمله به صدای قلبم گوش کن (۲۰۱۱)، کلاس ملکه (۲۰۱۳) و عشق در دبیرستان (۲۰۱۴) ایفای نقش کرد. اولین نقش اصلی بزرگسال او در مجموعه تلویزیونی آیینه جادوگر (۲۰۱۶) بود •••

2️⃣ کیم سه رون زادهٔ ۳۱ ژوئیه ۲۰۰۰ در سئول، کره جنوبی است.او دو خواهر کوچکتر به نام‌های کیم آه رون و کیم یه رون دارد که آن‌ها نیز بازیگر هستند] در مدرسه ابتدایی می‌یانگ در سئول تحصیل کرد و در فوریه ۲۰۱۶ از مدرسه راهنمایی یانگ‌ایل در ایلسان فارغ‌التحصیل شد. سپس تحصیل در مدرسه هنرهای نمایشی سئول را آغاز کرددر سال ۲۰۱۸، کیم در دپارتمان هنرهای نمایشی و مطالعات فیلم دانشگاه چونگ آنگ پذیرفته شد •••

3️⃣ در ۱۶ فوریه ۲۰۲۵، کیم در خانه‌اش توسط دوستش در ناحیه سونگدونگ، سئول پیدا شد. او ۲۴ ساله بود نتیجه تحقیقات صورت گرفته در فردای آن روز توسط مقامات پلیس مرگ او را خودکشی اعلام کردند.یک مراسم تشییع جنازه خصوصی برای او در مرکز پزشکی آسان در سئول در ۱۹ فوریه برگزار شد. کوان یونگ چان، رئیس یک گروه مدنی که برای جلوگیری از خودکشی در میان شخصیت‌های عمومی کار می‌کند، به خبرنگاران گفت که پدر کیم به او اطلاع داده است که او عمیقاً تحت تأثیر محتوای خشن منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی قرار گرفته است که بخش‌هایی از زندگی خصوصی او را افشا می‌کند ••• 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

☑️ دلیل خودک•••شی اش اینه که مردم و جامعه کره ی جنوبی مثل بت پرستها مثل بت و عروسک بی‌جان و ربات و دستگاه و ماشین و خدایان یونانی و فراعنه مصری به سلبریتی و افراد معروف و مشهورشون نگاه میکنن و افراد معروف و سلبریتی بازیگر و خواننده و ••• نمیتونن زندگی خصوصی و شخصی داشته باشن و قرار ملاقات و دوست پس**ر و دختر داشته باشن و قرار عاشقانه برن و ازدواج کنن و مزدوج بشن و حامله و باردار و بچه دار بشن چون مبادا که بت توی مغز پووک کره ی جنوبی ها میشکنه  قضاوت زشت و رکیک و کلی حاشیه و قضیه و داستان های جعلی و تقلبی رسانه های خبرگزاری و روزنامه نگار ها و خبرنگا ها و یوتیوبرهای کمپانی های شیطانی به جونش افتادن و دادگاهی اش کردن و پرونده قطور حقوقی براش ساختن که چهار سال باهاشون جنگ***ید اما در آخر خودش رو خلاص کرد ••• 🖤🖤🖤

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

کی خودکشی کرده؟

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان