2777
2789
مرسی گلم آناهیل رو نشنیده بودم تا حالا😊

😘

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بنظرت آندیا چطوره؟ ایرانی اصیل هست

خوبه ولی آدرینا  که شبیهشم هست تلفظش بهتره و قشنگتره ایرانی ام هست .

اسم پسرونه ی چنتا بهم پیشنهاد میدی ؟بعد بگو بین علیهان آیهان میکائیل کدوم بهتره 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدات شم ممنون 😘😘بین اسم آیهان وعلیهان کدومو بیشتر پسندیدی پسر همسایتون چن سالشه 😁

۱۹ سالشه الان از داداشمم پرسیدم گف اسمش علیها 

ن نیس آخرش

من خودم آیهان دوس دارم پسرداییمم اسمشو من انتخاب کردم آیهان ۲ ماهشه

" دل که نه جانم برایش تنگ شده"داداشیم"🖤

با چه حرفی؟؟من پیشنهادهام صرفا اسم های فارسیه یا قومیت های ایرانی

یه چنتااول اسم خاص وشیک بگو

بعد ی اسمایی که توش  حداقل یکی از کلمه هایی مثل ف  یا س. یا ی داشته باشه   بخاطر اینکه میخام ب فامیلشبیاد

با چه حرفی؟؟من پیشنهادهام صرفا اسم های فارسیه یا قومیت های ایرانی

اسم ترکی وفارسی کلا قشنگه بگو

مرسی گلم آناهیل رو نشنیده بودم تا حالا😊

آناهیل و آناهید معنیشونم زیباست

من خودم آناهیتام

دختر دار شم میذارم آناهیل

" دل که نه جانم برایش تنگ شده"داداشیم"🖤

۱۹ سالشه الان از داداشمم پرسیدم گف اسمش علیها ن نیس آخرشمن خودم آیهان دوس دارم پسرداییمم اسمشو من ان ...

جدی ۱۹ سالشه  پس این اسم جدیدی ام نیس که من فکر میکردم جدیده 

باش ممنون ازت ❤️

آناهیل و آناهید معنیشونم زیباستمن خودم آناهیتامدختر دار شم میذارم آناهیل

دقیقا 

آرنیک آرش پاشا رادوین رادمهر من اینارو دوست دارم

اسمای قشنگیه ممنون

خوبه ولی آدرینا که شبیهشم هست تلفظش بهتره و قشنگتره ایرانی ام هست .اسم پسرونه ی چنتا بهم پیشنهاد می ...

میکائیل بین اسمهای خودت 

قبلاً اسم پسرم رو دوست داشتم بزارم آیهان 😁