2777
2789
فدات شم عزیزموالا راستش این اسمای پسرونه ای ک تازگی اومده بیخودن اکثرا😂 ولی خب من این اسمارو دوس دا ...

مرسی خوشگلم 

اون علیهان یا علیها؟

چقدر سلیقه هامون تواسم شبیهه همه. دقیقا نظر سنجی اسم دیشبمو ببین هم علیهان توشه هم آیهان😂😍

من چند روز پیش بین میکائیل و علیهان موندم. دیدم علیهان شیکتره ولی دیشب نظرسنجی گذاشتم همه میگفتن علیهان چیه دیگه جالب نیست وفلان 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

جدید بودنش مهم نیست عزیزم بیشتر می‌خوام با معنی و تلفظش راحت باشه

آرام معنی جالبی نداره 

مخصوصا که تامیگی آرام  یاد ملکه سپهر حیدری میوفتم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

مرسی خوشگلم اون علیهان یا علیها؟چقدر سلیقه هامون تواسم شبیهه همه. دقیقا نظر سنجی اسم دیشبمو ببین هم ...

چه جالب 😂

والا من علیها شنیدم پسر همسایمون اسمش علیها 

علیهان نشنیدم

میکائیل هم قشنگه

ولی من نظرم همون آیهان یا علیهان ک شما می‌گید

" دل که نه جانم برایش تنگ شده"داداشیم"🖤

مرسی خوشگلم اون علیهان یا علیها؟چقدر سلیقه هامون تواسم شبیهه همه. دقیقا نظر سنجی اسم دیشبمو ببین هم ...

چه جالب 😂

والا من علیها شنیدم پسر همسایمون اسمش علیها 

علیهان نشنیدم

میکائیل هم قشنگه

ولی من نظرم همون آیهان یا علیهان ک شما می‌گید

چه جالب 😂والا من علیها شنیدم پسر همسایمون اسمش علیها علیهان نشنیدممیکائیل هم قشنگهولی من نظرم همون ...

بنظرم علیهان بوده علیها شنیدی درسته؟

پس همینو میزارم احتمال زیاد

بنظرم علیهان بوده علیها شنیدی درسته؟پس همینو میزارم احتمال زیاد

اره شاید😂

انشالله هرچی گذاشتی پا قدمش خیر باشه واستون❤️

🤣🤣🤣خب عزیزم اسم پیشنهاد بده

🤣🤣😅

اسمی که به اسم پسرت بیاد میشه آریانا  خیلی شیکه هم اسم ایرانی بحساب میاد هم اسم اون دختره خواننده آمریکاییه 

آدرینا به معنی زیبا رو  اینم قشنگه

آدریانا هم اسم یه مدله 

آناهیل نام یک فرشته

آنه  😁

اره شاید😂انشالله هرچی گذاشتی پا قدمش خیر باشه واستون❤️

فدات شم ممنون 😘😘

بین اسم آیهان وعلیهان  کدومو بیشتر پسندیدی پسر همسایتون چن سالشه 😁

اسمی که به آرین بیاد ایرن_،آریانا_ایرانا_آری_آیرانا_آلارا_آیرا_آیلر

یه چنتااسم پسرونه شیک میشه بگی