2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا هم یه سری هاش سلیقه من نبود صرفا به خاطر اینکه س داشت یا ترکی بودن گفتم ولی تو اسم های ساده برن ...

همون اسمایی که سلیقه خودته رو بگو حروف روبیخیال

دارم پیجارو ولی اسمای آرتا وآرتین وشاهان اینچیزاس

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خوب تو مدرسه فارسی حرف میزنن مخصوصا دبیرستان یکی بخواد اذیت کنه میگه ارکونی

توی شهر ترک نشین باشیدم باز فک نمیکنم مشکل ایجاد بشه ولی در غیر اینصورت اره راست میگی ممکنه

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

همون اسمایی که سلیقه خودته رو بگو حروف روبیخیال دارم پیجارو ولی اسمای آرتا وآرتین وشاهان اینچیزاس

همشون این طوری نیست مثلا میزنه اسم پسر با معنای طبیعت یا شاهانه یا به معنی معجزه و چیزای دیگه یا پست های مختلف داره اسم پسر به ترکی و کردی و اینا 

همون اسمایی که سلیقه خودته رو بگو حروف روبیخیال دارم پیجارو ولی اسمای آرتا وآرتین وشاهان اینچیزاس

سورن
یارا
ویهان
آرون
سلیقه من به دیاکو و لیام و آرو هست از اسم راسان هم خوشم بیشتر از معنیش خوشم میاد راستین هم بد نیست 

سورنیاراویهانآرونسلیقه من به دیاکو و لیام و آرو هست از اسم راسان هم خوشم بیشتر از معنیش خوشم میاد را ...

ممنون گلم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.