2777
2789

مجلس گرم کنی😄

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربده به مهموناخوشامدبگه باخواهرعروس دررقابت نباشه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

وظیفه ای ندارها سلام علیک روی خوش به مهمان ها 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تورو نمیدونم رسمتون چی هست

ولی ما چون صاحب مجلسیم حواسمون ب مراسم بود کسی بدون پزیرایی پا نشه هرچند پرسنل بودن ولی خودمونم بودیم یا اینکه دعوا اتفاق نیوفته حواسمون ب بچهای کوچیک موقع رقص دونفره عروس دوماد بود و در کل میخاستیم مراسم داداشمون ب بهترین نحو انجام بشه

انقدر کار می‌ریزه سرت که وظیفه فراموش میشه 

از کارکنان که پذیرایی می‌کنند

میاد میگه شیرینی کم اومد ، میری از آقایون شیرینی میاری میگه زیاد اومد 

می‌شینی میگه چنگال کمه میری بیاری میگه نه تالار داشت گذاشتم و....

بستگی به رسمتون هم داره 

ما انار پرت میکنیم 

درست کردن ظرف انار با خانواده داماده

تورو نمیدونم رسمتون چی هستولی ما چون صاحب مجلسیم حواسمون ب مراسم بود کسی بدون پزیرایی پا نشه هرچند پ ...

بله عزیزم همینطوره تو تمام مجلس ها 

خدا کافیست

خودت باش

حواست به عروس و داماد باشه و همینطور مهموناا

اگه رسم شاباش دارین،نزار دستشون زیاد پر بشه

تاجایی که میتونی خوش بگذرون و مجلس گرم کن

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦