2777
2789
عنوان

مهمون زورکی آخه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 53 پست
یعنی هر کی هر وقت بخواد بیاد خونه تون فقط تحمل میکنید؟!

نه من  خیلی شیک میگم  نیستم  البته  بعصی وقتام جواب نمیدم چون این دوست  نا محترم من  فقط وقتایی که میپیچوندنش یاد من میوفتاد   و جایی واسه رفتن نداشت یاد من  بود منم مثه خودش اولویت آخرم بود الانم  بعد 3 سال پیچوندن دیگه    نمیاد

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
راحت نیستی باهاش دیگه.ارتباط قطع کنم.منم از قبل خبر میدم.یکی دو بار یکی از اقوام ما هم همین کار کرد ...

حالا من بچه کوچیک پوشکی هم داشتم .ینی درک نمیکرد خونه آدم بچه دار چطوریه🤔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من رک و راس به هممممه از جمله دوست و آشنا و فامیل گفتم و همیشه میگم از رفت و آمد و رابطه الکی بدم میاد.. اینه که کلا هیچ کس نمیاد خونه م.. منم جایی نمیرم. فقط هفته ای ۲ ساعت به مادر شوهرم سر میزنم و تمام 

منم خیلی بدم میاد از این رفتار ،معمولا خونم تمیزه ولی بعضی وقتا بعد کار تو خونه سر و وضع خودم نامرتب میشه ،یا میوم مناسب مهمون نیست ،البته شاغلم هستم ،اینجور مواقع متاسفانه میگم نیستم ،هر چند خیلی وقته نگفتم نیستم

اخ منم بدم میاد جاری منم ظهر زنگ میزنه میگ دارم میام و ی ساعت بعد در خونمونه اصلن هیچی ندارم وقتی اون میاد برعکس من همیشه وسیله پذیرایی میخرم و اماده دارم و مهمون بیاد بذارم جلوش اینک میاد همه چی تو خونه تموم شده فقد چایی میبرم خودمم خجال میکشم همشم بچش وقتی میاد خونمون میگ مامان گشنمه و بخدا خیلی  زورم میگیره😠😠😠

کم کم مونده تلویزیون زیرنویس کنه:قال رسول الله(ص)هرکس از یارانه خویش انصراف دهد همنشین من در بهشت خواهد بود😒

منم قطعا مُعرَّض ميپيچونمممممممم

ب درك هم ك ميخواد بفهمه نفهمه

حال و انرژي و انگيزه ي اون لحظه ي من ب همه كس ارجَعيَت داره

باردار نيستم؛اما آرزوم اومدنِ اين تيكر تو امضامِ.التماس دعا👼🏻💜
من رک و راس به هممممه از جمله دوست و آشنا و فامیل گفتم و همیشه میگم از رفت و آمد و رابطه الکی بدم می ...

چه بد ...واقعا رفت و آمد نمیکنید؟؟ آدم اجتماعی خلق شده ..من درک نمیکنم ... همسرتان هم موافقن؟

امید آخرین چیزیست که میمیرد
چه بد ...واقعا رفت و آمد نمیکنید؟؟ آدم اجتماعی خلق شده ..من درک نمیکنم ... همسرتان هم موافقن؟

بله همسرمم مثل منه.. یکی از مسائلی که قبل از ازدواج راجع بهش به توافق رسیدیم همین بود