2777
2789
عنوان

مهمون زورکی آخه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 53 پست
من دو سه باری دقیقا همین رو گفتم  

یه چندبار پشت هم این کارو کنه و این‌حرفو بزنه . دیگه اون دوستشونم از پشت در موندن خجالت میکشه و سرزده نمیاد

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ی مشکلی ک دارم اینه ک روم نمیشه بگم نه و اصلا دروغ نمیتونم بگم.... متاسفانه بش گفتم باشه ببا. ولی ...

منم متاسفانه خیلی سخت میتونم نه بگم و این خیلی بده...دارم تمرین میکنم..چون خیلیا سوء استفاده میکنن از این اخلاق

خدایا راضیم به رضای تو

استارتر جان منم واقعا با مهمون این مدلی معذب میشم

خدا منو ببخشه  از معدود موقعیتهایی هست که مجبورم دروغ بگم که نیستم یا دارم میرم بیرون یا در رو باز نکنم

متاسفانه هنوز اینقدر  شهامت و جسارت ندارم که بگم خونه هستم ولی آمادگی ندارم

امان از این تعارفات الکی

کاش همه مردم یاد بگیرن بدون هماهنگی قبلی نرن خونه کسی

والا من تماس هم میخوام بگیرم قبلش به طرف پیغام میدم چه ساعتی مناسبه تماس بگیرم

خدای مهربانم شکر برای هر آنچه دادی و ندادی
منم متاسفانه خیلی سخت میتونم نه بگم و این خیلی بده...دارم تمرین میکنم..چون خیلیا سوء استفاده میکنن ا ...

دقیقا سواستفاده میکنن... تازه من یه مهمونی دارم ک ن زنگ میزنه ن هیچی...یهو می یاد پشت در ایفون میزنه...... اینققققققد بدم میاد ازاین کارش.... هنوز یاد نگرفتن قبلش اطلاع بدن

دستهایم را در باغچه میکارم. سبز خواهم شد...سبز....سبز...سبز   .و پرستوها در گودی انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت
استارتر جان منم واقعا با مهمون این مدلی معذب میشم خدا منو ببخشه  از معدود موقعیتهایی هست که مج ...

عزیزم شما شعور داری. همه اینجوری نیستن. پس باید عین خودشون رفتار کرد و پیچوووند

دستهایم را در باغچه میکارم. سبز خواهم شد...سبز....سبز...سبز   .و پرستوها در گودی انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت
وااااای خوب درو باز نکن...

این شخص خواهرشوهرم هستش. مثلا وقتی شوهرم خونس میتونم درو باز نکنم؟!!!!!!