2777
2789
عنوان

سوال راجع به زبان ترکی

130 بازدید | 18 پست

سلام و عرض ادب و خسته نباشید ببخشید وقت دوستان رو میگیرم.  من این سوال رو دیروز هم پرسیدم منتها کسی به اون صورت پاسخ نداد بهم برای همین گفتم مجددا بپرسم تا دوستانی که اطلاع دارن راهنماییم کنن.

حقیقتش من تورک نیستم و چون به زبان ترکی علاقه دارم به تازگی شروع به یادگیری زبان ترکی استانبولی کردم .

حال سوالم اینه باتوجه به اینکه کشورهای آسیای میانه مثل ازبکستان و قزاقستان هم زبانشون ترکی هست بنده خیلی علاقه دارم با اون کشورها هم در ارتباط باشم و مسافرت که رفتم بتونم با مردمش صحبت کنم.

حالا میخواستم بدونم با یادگیری ترکی استانبولی تا چند درصد توی ازبکستان و قزاقستان میتونم ارتباط بگیرم و با مردمش صحبت کنم؟

حقيقتش میدونم تفاوت داره گویش اونا با گویش استانبولی ولی خب چون برای زبان این دو کشور منبع آموزشی درست حسابی نیست و میگن باید بری روسی یاد بگیری چون خیلی از مردمان این دو کشور روسی هم بلدن منتها من چون تمایل آنچنانی به يادگيري روسی نداشتم و علاقم توی ترکی بود میخواستم بدونم کسی تجربه داشته که با ترکی استانبولی تا چه حدی میشه با مردم این دو کشور ارتباط گرفت؟

اگر ترکی آذربایجانی رو هم یاد بگیرم چه طور؟

تا چند درصد میشه؟

کسی اگر میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم سپاسگزارم از لطفتون 🌹 🌹 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تورکم ولی این چیزایی که شما می‌پرسید رو ما نمیدونیم چون زبون فرق داره من تا حالا نشنیدم اونا چطور حرف میزنن 

اما استانبولی به ترکای ایران نزدیکتره تا حدودی

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

من قبلا چند تا آهنگ ازبکی گوش دادم خودم ترکم ترکی استانبولی رو هم بلدم کامل از هر بیست تا کلمه شاید نهایت دو سه تاش رو بشه فهمید اونم با تلفظ متفاوت تر ولی خب دیدم کسایی که ازبکن و ترکیه زندگی میکنن و ترکی استانبولی حرف میزنن.

در مورد ترکی آذربایجانم کلا تلفظا و خیلی از کلمات با استانبولی فرق داره و فکر نمیکنم آموزشگاه های خاصی باشن که تدریس کنن کاربرد زیادیم نداره و تازه خودشونم بچه هاشونو کلاس روسی ثبت نام میکنن

.

من قبلا چند تا آهنگ ازبکی گوش دادم خودم ترکم ترکی استانبولی رو هم بلدم کامل از هر بیست تا کلمه شاید ...

ازبک هارو میگی روسی ثبت نام میکنن؟؟

الان روسی رو بلد باشی تا چند درصد کارت تو کشورهایی مثل ازبکستان و قزاقستان راه میفته؟

ازبک هارو میگی روسی ثبت نام میکنن؟؟الان روسی رو بلد باشی تا چند درصد کارت تو کشورهایی مثل ازبکستان و ...

نه آذربایجانی ها رو گفتم

نمیدونم روسی نخوندم خودم. تجربم رو از ترکی دونستن گفتم. باز برید آموزشگاه های زبان بپرسید

.