2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشت ولوبیا رو بذار بپزه برنج بخیسون بعدکه گوشت ولوبیا پخت اب برنج رو خالی کن کف قابلمه پیازداغ درست کن رب بزن یه قاشق بعدم گوشت ولوبیا رو با ابشون خالی کن تو قابلمه و برنج روهم اضافه کن ابش کشیده شد دم کن .ابش زیادنباشه شفته میشه .ادویه هم زردچوبه ونمک کافیه 

من پیاز رنده میکنم با گوشت چرخی و ادویه.  قل قلی میکنم و تفت میدم . لوبیا چشم بلبلی رو میپزم . بعد برنج و شوید هم اضافه میکنم و کته میکنم و در آخر با گوشت قاطی میکنم . میتونی زرشک هم با آبلیمو و شکر تفت بدی بریزی روش . با مردم این غذا زو میتونی بپزی 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

دستور من 

من گوشتو میپزم با زرد چوبه و‌نمک

بعد جدا لپه و کشمش و گوجه و سیب زمینی و اینا رو هم یه تفت کم میدم و و نمک و فلفل سیاه و گرد غوره میپاشم و بعد با گوشت هه رو لای برنج میزارم . 

خدايا آن ده ,كه آن به

گوشت رو اول سرخ کن با پیاز و ادویه بذار بپزه بعد برنجو آبکش کن گوشت رو بذار وسط برنج بقیه برنج رو بریز روش زعفران دم شده و یه مقدار آب گوشت هم بریز روش برا ته دیگش هم سیب زمینی بذار دم کشید مقداری کشمش و مغز گردو تفت بده برنج و که کشیدی بریز روش وببر سر سفره با ته دیگ سیب زمینی نوش جونتون 

سزخش نمیکنی اصلا؟

اهان . ولی این دستور هم داشته باش ‌.‌یبار درست کن . خوشمزه میشه

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد