2777
2789
عنوان

عمل سنگ کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2326 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه همینجا بگی اسم پودرش چیه؟ چون همسرمن تاحالا ۴بار عمل کلیه و ۳بار سنگ شکن و یک بار عمل کلیه باز ...

عزیزم این پودر و فقط ازون شخص خاص میشه خریداری کرد نمیدونم با شرایط همسرت بشه استفاده کنه یا براش ضرر داشته باشه ولی اگر بخاهی برات مشخصات و شماره تلفن میدم سفارش بدی 

ولی هم ابجیم هم من دو سه بار سنگمون با همین درمان شد من خیلی دنبال راهکار بودم خدا خیر بده همیایمون ب منم معرفی کرد

میشه برا مامان شدنم دعا کنید

بله سه بار لوله دبل جی گذاشتن و بازهم سنگ دفع نمیشد ک فهمیدن چسبندگی مادرزادی داره و عمل بازشد

ای شالا مشکلشون حل بشه 

پدرم دیابت هم داره 

میترسم کلیه اش کلا سنگ ساز شده باشه 

چن تا هم داخل کلیه داره

عزیزم این پودر و فقط ازون شخص خاص میشه خریداری کرد نمیدونم با شرایط همسرت بشه استفاده کنه یا براش ضر ...

اگه میشه شمارش را برام بفرس درخواست میدم تو خصوصی بده ک لغو کاربری نشی.

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ای شالا مشکلشون حل بشه پدرم دیابت هم داره میترسم کلیه اش کلا سنگ ساز شده باشه چن تا هم داخل کلیه دار ...

انشاالله ک خیره ، سنگ را ببرید ازمایشگاه تا دلیلش را بگه و با پرهیزغذایی رفعش کنید ....شاید هم بخاطر دیابت بدنشون کم اب شده با مصرف مایعات بیشتر مشکلشون حل بشه

بنظرت جراح کلیه باید بره ؟یه جراح خوب داره اینجا ک تا ۲۰ فروردین نوبت دهی نذارهمیترسم دیر بشه ب کلیه ...

خب اگه دیگه مجبورید پیش همین اورولوژ برید انشاالله ک مشکلشون با گذاشتن لوله دبل جی حل میشه ولی اگه خدایی ناکرده سنگ نیومد دیگه وقتتون را ازدست ندید و دراولین فرصت پیش جراح کلیه برید 

اره دکتر گف حتما کم آب میخوری و کم تحرکی

بله احتمالش هست حالا امروز بگید سه تا بطری یک و نیم را بخوره و یک ساعت بره پیاده روی شاید دفع شد خودش .....ببین انقدر باید اب بخوره ک بقول شوهرم شکمشون درحد انفجار پر از اب باشه ....

بله احتمالش هست حالا امروز بگید سه تا بطری یک و نیم را بخوره و یک ساعت بره پیاده روی شاید دفع شد خود ...

فدات شم عزیزم 

خیلی کمکم کردی . آن شالا همسرت سلامتی شو بدست بیاره هرچه زودتر