2777
2789
عنوان

عمل سنگ کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 40 پست
عزیزم من از وقتی یادم میاد مشکل سنگ کلیه داشتم یه پودری هست با اون چندبار سنگ و پودر کردم یکیشم تو ح ...

درخواست دوستی دادم واسه منم بفرست

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

فدات شم عزیزم خیلی کمکم کردی . آن شالا همسرت سلامتی شو بدست بیاره هرچه زودتر

ممنون عزیزم براش خیلی دعاکن ب جوونی کلیش از کاربیوفته واقعا عذاب میکشه، دعاکن معجزه بشه و خدا شفاش بده😭😭😭😭😭💚🤲 

خدا پدرشماروهم شفابده و سایش تا ۱۲۰سال سلامت بالای سرتون باشه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه همینجا بگی اسم پودرش چیه؟ چون همسرمن تاحالا ۴بار عمل کلیه و ۳بار سنگ شکن و یک بار عمل کلیه باز ...

پسر منم از بچگی کلیه هاش سنگ سازه و .....

خیلی اذیت کننده است 

آب جعفری بده ماهانه بخوره

ماهی دو سه کیلو جعفری با سبزی خرد کن خرد خرد کن با چند لیوان آب میکس کن صافش کن طی روز بده بخوره

قطره سنکل هفته ای دو مرتبه بده آب و مایعات فراوون بده مدام فشار خون کراتین و قند و کشت ادرار و پروتئین و... رو چک کن

نزاره ادرار تیره شه هر وقت حس کرد مثانه اش پره بره دفع کنه

منم سنگ کلیه رو معمولی شمردم الان یه کلیه ی پسرم کوچیک شده و ..... خداروشکر آزمایش هاش خوب بوده تاالان بعد عیدم سونو و آزمایش داره

مدام دارم مایعات میدم

خدا کمکمون کنه و شوهر شما و پسر من سلامت سلامت باشن

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
پسر منم از بچگی کلیه هاش سنگ سازه و .....خیلی اذیت کننده است آب جعفری بده ماهانه بخورهماهی دو سه کیل ...

هیچی بدتر از سنگ کلیع نیست لعنتی منم از کودکی باهاش درگیرم

میشه برا مامان شدنم دعا کنید

پسر منم از بچگی کلیه هاش سنگ سازه و .....خیلی اذیت کننده است آب جعفری بده ماهانه بخورهماهی دو سه کیل ...

الهی🥺 

همسرمن از چندسال پیش یک دفعه اینطور شد ....حتما حتما حتما اینکار که گفتی را همین امروز براش انجام میدم ،الهی ک بحق قران خدا بچت را ۱۲۰سال حفظ کنه و سلامت باشه.

انشاالله همه مریض هارو خدا شفا بده پسر شما و همسرمن و پدراستارتر هم همینطور ......

الهی🥺 همسرمن از چندسال پیش یک دفعه اینطور شد ....حتما حتما حتما اینکار که گفتی را همین امروز براش ا ...

ممنون عزیزم

خدا سایه ی همسرتو سالیان سال حفظ کنه . کنار هم شاد و خوش و سلامت باشید.بچه دارید شید ،بچه هاتون به ثمر بشینن ،نوه هاتو نو ببینید و هر روزتون بهتر از دیروزتون باشه ،الهی آمین.

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

من یکی ارفامیلام خانم بود این اتفاق افتاد اون بعد چندسال رفت دکتر میگفت احتمال دارا جراحی باز بشه ولی خداروشکر ب روش بسته سنگ ها رو شکستن اوردن بیرون حالشم خوب بود، من همراهش بود دردشم دو روز اول بود

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
ممنون عزیزمخدا سایه ی همسرتو سالیان سال حفظ کنه . کنار هم شاد و خوش و سلامت باشید.بچه دارید شید ،بچه ...

ممنونم مهربون انشاالله🥺🤲💚🤍