2777
2789
عنوان

عمل سنگ کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه همینجا بگی اسم پودرش چیه؟ چون همسرمن تاحالا ۴بار عمل کلیه و ۳بار سنگ شکن و یک بار عمل کلیه باز ...

عزیزم این پودر و فقط ازون شخص خاص میشه خریداری کرد نمیدونم با شرایط همسرت بشه استفاده کنه یا براش ضرر داشته باشه ولی اگر بخاهی برات مشخصات و شماره تلفن میدم سفارش بدی 

ولی هم ابجیم هم من دو سه بار سنگمون با همین درمان شد من خیلی دنبال راهکار بودم خدا خیر بده همیایمون ب منم معرفی کرد

میشه برا مامان شدنم دعا کنید

بله سه بار لوله دبل جی گذاشتن و بازهم سنگ دفع نمیشد ک فهمیدن چسبندگی مادرزادی داره و عمل بازشد

ای شالا مشکلشون حل بشه 

پدرم دیابت هم داره 

میترسم کلیه اش کلا سنگ ساز شده باشه 

چن تا هم داخل کلیه داره

عزیزم این پودر و فقط ازون شخص خاص میشه خریداری کرد نمیدونم با شرایط همسرت بشه استفاده کنه یا براش ضر ...

اگه میشه شمارش را برام بفرس درخواست میدم تو خصوصی بده ک لغو کاربری نشی.

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ای شالا مشکلشون حل بشه پدرم دیابت هم داره میترسم کلیه اش کلا سنگ ساز شده باشه چن تا هم داخل کلیه دار ...

انشاالله ک خیره ، سنگ را ببرید ازمایشگاه تا دلیلش را بگه و با پرهیزغذایی رفعش کنید ....شاید هم بخاطر دیابت بدنشون کم اب شده با مصرف مایعات بیشتر مشکلشون حل بشه

بنظرت جراح کلیه باید بره ؟یه جراح خوب داره اینجا ک تا ۲۰ فروردین نوبت دهی نذارهمیترسم دیر بشه ب کلیه ...

خب اگه دیگه مجبورید پیش همین اورولوژ برید انشاالله ک مشکلشون با گذاشتن لوله دبل جی حل میشه ولی اگه خدایی ناکرده سنگ نیومد دیگه وقتتون را ازدست ندید و دراولین فرصت پیش جراح کلیه برید 

اره دکتر گف حتما کم آب میخوری و کم تحرکی

بله احتمالش هست حالا امروز بگید سه تا بطری یک و نیم را بخوره و یک ساعت بره پیاده روی شاید دفع شد خودش .....ببین انقدر باید اب بخوره ک بقول شوهرم شکمشون درحد انفجار پر از اب باشه ....

بله احتمالش هست حالا امروز بگید سه تا بطری یک و نیم را بخوره و یک ساعت بره پیاده روی شاید دفع شد خود ...

فدات شم عزیزم 

خیلی کمکم کردی . آن شالا همسرت سلامتی شو بدست بیاره هرچه زودتر