2777
2789

♥️نیاز داشتی همین حالا کسی بهت می‌گفت: غم به دلت راه نده، خدا کنار توست، نمی‌بینی؟ نمی‌بینی اشاره می‌کند که رها کنی و بسپاری به خودش؟! نمی‌بینی دارد آرامت می‌کند؟ مثل بابایی که بچه‌اش را؟! که هی دلخوشی‌های کوچک می‌گذارد مقابلت و می‌خندد و به چشم‌هات زل زده تا ببیند دوباره می‌خندی؟!🫠🧡

نیاز داری خدا بغلت کنه و بگه د: آرام بگیر بنده‌ی من! من خودم همه چیز را درست می‌کنم، برو آبی به صورتت بزن و نفسی عمیق بکش و مابقی قصه را بسپار به من و غصه‌ی هیچ چیز را نخور.🎀🤏🏼💕

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

تک تک حرفایی بود ک باید الان میشنیدم و قطعا خدا تورو سر راهم قرار داد مررررسی😔😔دعام کنین می خوام برم سونو انومالی دعام کنین دیروز هرچی سونو گفته اشتباه بوده باشه و هدیه ای ک خود خدا بهم بخشیده صحیح و سالمه🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تک تک حرفایی بود ک باید الان میشنیدم و قطعا خدا تورو سر راهم قرار داد مررررسی😔😔دعام کنین می خوام ب ...

عریزم توکلت به خدا باشه انشالله صحیح سلامت بغلش کنی😍❤️

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️