2777
2789

سلاااااامممم

خدایاشکرت بابت امروز بابت داده هات بابت سلامتیم بابت عشقم

بابت شادیم و بابت زیباییم و بابت دوقلوهام

خدایاشکرت الحمدالله

الحمدالله یارب 

بابت بچه هام شکرت و بابت همسرم شکرت یارب 

بابت حال خوبمممم و حال دلم شکرت یارب العالمین 

خدایا عاشقتممم

الحمدالله دائما و ابدا 

الحمدالله بابت زندگی عالیم و الحمدالله بابت ارامشم و الحمدالله بابت رحمتت و مغفرتت و برکتت الحمدالله یارب 

الله اکبر 

الله اکبر 

الله اکبر 

خدایا شکرت بابت همه چیییییی مخصوصا بچه هام و همسرم 

عاشقتم یارب الحمدالله 

الحمدالله رب العالمین 

الحمدالله

بابت زندگیم و ارامشم و برکتم و رزقم و فرزندانم شکرت یارب 

الهی ب امید خودت توکل ب خودت یارب 

الله اکبر    سبحان الله     الحمدالله

الهم عجل الولیک فرج الهی امین ب حق خانوم زینب کبری (ع)

خدایا شکرت الحمدالله

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خدایاشکرت بابت همه چی 

تولدمم مبارک 

خدایااا تولدم هااا کادوم بده یارب العالمین 

تولدم یارب من کادو میخوام 

الحمدالله یارب العالمین

خدایاشکرت 

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

خدایا شکرت که توانشو بهم میدی که انجامش بدم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

خدایا شکر ک زنده ام 

شکر ک نفس میکشم

شکر ک مهمونت شدم

شکر ک زیبام

شکر ک عاشقم

شکر ک کسی عاشقمه

شکر ب خاطر خونوادم

شکر ب خاطر نعمتات

شکرب خاطر همه چی

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا شکرت واسه دلم  که هیچ وقت بد کسیو نخواست 

🌿خدایا، شکرت که بدنم هر روز با قدرت و انرژی به من خدمت می‌کند، حتی زمانی که من قدرش را نمی‌دانم.

🌿خدایا، شکرت برای قلبی که بی‌وقفه می‌تپد، ریه‌هایی که هر لحظه هوا را در آغوش می‌گیرند و پاهایی که مرا در مسیر زندگی همراهی می‌کنند.

🌿خدایا، شکرت که بدنم توانایی ترمیم و بازسازی دارد، هر سلولم در حال نوسازی است و من هر روز سالم‌تر و قوی‌تر می‌شوم.

🌿 خدایا، شکرت که به من این فرصت را دادی که بدنم را بیشتر دوست داشته باشم، از آن مراقبت کنم و درک کنم که این معجزه الهی چقدر ارزشمند است.

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
خدایا شکر ک زنده ام شکر ک نفس میکشمشکر ک مهمونت شدمشکر ک زیبامشکر ک عاشقمشکر ک کسی عاشقمهشکر ب خاطر ...

واقعا خدایاشکرت 

الحمدالله

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

خدایا شکرت واسه دلم که هیچ وقت بد کسیو نخواست

نعمت بزرگی برام دعا کن

خدایاشکرت بابت اینده عالیم

خدایاشکرت بابت دوقلوهام ک سال بعد کنارم هستن

خدایا شکرت بابت زندگیم 

خدایا شکرت برای سلامتیم و شادیم و برکتم و حال خوبم و دل شادم و زیبای خودم و بچه هام 

یارب شکرت الحمدالله

الحمدالله بابت خانوادمممممممم

الحمدالله بابت اینده ممممم

الحمدالله بخاطر بچه هاممممم

الحمدالله بابت همه داده هات 

الحمدالله یارب 

الحمدالله بابت خانوادم

الحمدالله یارب العالمین

الحمدالله

خدایاشکرت بابت سلامتی دوقلوهام 

خدایا شکرت بابت سلامتی دوقلوهای یگانه

الحمدالله یارب العالمین 

الحمدالله

بابت بچه هام و بابت سلامتی و شادی و زیبایی بچه هام یارب الحمدالله

الله اکبر الله اکبر الله اکبر

خدایاشکرت در کل

خدایا شکرت بخاطر وجودت 

خدایا شکرت بخاطر این ک هواست ب من هس 

خدایا پناهم تویی❤

خدایا عاشقتمممم و عاشقم باش یارب 

الحمدالله الحمدالله الحمدالله الحمدالله الحمدالله الحمدالله الحمدالله

الله اکبر الله اکبر الله اکبر 

خدایا شکرت بابت دوقلوهای سالم و عاقل و زیبامممممممممممم

الحمدالله

یارب شکرت الحمدالله

پناهم تویی یارب 

تولدم یارب حواست باش ب من 

یارب کادوی تولدم بده قربونت برم

الحمدالله

خدایاشکرت الحمدالله

خدایا هرچقد شکر کنم بازم کمه یارب 

الحمدالله

خدایا من دوقلوهای سالم و عاقل و زیبا میخوام

بازم هرچی صلاح یارب 

الحمدالله 

تولدم خدا یادت نره لطفااا

الحمدالله رب العالمین 

الحمدالله دائما و ابدا 

شکرت بخاطر بچه هام 

شکرت بخاطر بچه های عاقل و سالم و زیبام 

شکرت بابت زندگیم بابت اینده م و بابت شغلم شکرت یارب الحمدالله

الحمدالله

الحمدالله

الحمدالله

الحمدالله ب خاطر خانوادم

بخاطر بچه هام شکرت یارب 

خدایا ب کسایی منتظر اولادن ی فرزند سالم و عاقل و زیبا بده یارب مخصوصا ب خاله معصومه

خدایا حال دل منتظران خوب کن یارب العالمین 

دوست دارم یارب 

تولدم مبارک

تولدمممممم مبارک

تولدمممممممممممممم مبارک 

الحمدالله

الحمدالله بابت سلامتی و تندرستی و زیبایی و شادی دوقلوهام یارب

خدایاشکرت بابت اینده عالیم

بابت حال خوبم و ارامشم و برکتم و بچه هام شکرت یارب العالمین

اسلام علیک یا فاطمه الزهرا 

اسلام علیک یا امیرالمونین

اسلام علیک یا ضامن آهوو ضامن زندگی منم باش 

اسلام علیک یا صاحب الزمان 

اسلام علیک یا اباعبالله الحسین 

اسلام علیک یا چهارده معصوم 

اسلام علیک و رحمه و برکات

الحمدالله یارب العالمین بابت تمام چیزهاا

الحمدالله بابت خودم و همسرم و دوقلوهام